Garmin inReach® Mini Orange

Satellittkommunikasjonsenhet

Varenr: 227972
3 299,-Kampanjepris
4 199,-Ordinær pris
Ubekreftet 29.10.2021
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Garmin inReach® Mini Orange Satellittkommunikasjonsenhet er en lett og kompakt satellittkommunikasjonsenhet som lar deg få global tilknyttning i din hule hånd. Med inReach Mini kan du opprettholde kontakten når du er utenfor allfarvei. Dette er en satellittkommunikasjonsenhet som får plass i hånden din, for eventyr der størrelse og vekt har mye å si.

 

 • Det 100 % globale Iridium®-nettverket gjør at du kan holde kontakten når mobiltelefoner ikke kan det.
 • I en nødssituasjon er det betryggende å kunne kommunisere med noen som er opplært til å hjelpe.
 • Du kan likevel holde kontakten med de som betyr noe, selv i de mest avsidesliggende delene av verden.
 • Få tilkoblingsmuligheter og ro i sjelen på de andre Garmin-enhetene dine.
 • Få nye muligheter med inReach-enheten og telefonen din med Earthmate®-appen.
 • Få væroppdateringer rett på enheten.

 

Hold kontakten med inReach-teknologi

To-veis meldingsfunksjon

Utveksle tekstmeldinger med venner, legg ut noe på sosiale medier, eller kommuniser fra inReach til inReach i felten TOVEIS GLOBAL MELDINGSFUNKSJONUtveksle tekstmeldinger med venner, legg ut noe på sosiale medier, eller kommuniser fra inReach til inReach i felten (krever et satellittabonnement)

TOVEIS GLOBAL MELDINGSFUNKSJON

 

Interaktive SOS-varsler

Hvis det oppstår en nødssituasjon, kan du sende et interaktivt SOS-varsel til GEOS, det Garmin-drevne International Emergency Response Coordination Centre (IERCC) med et profesjonelt døgnåpent globalt overvåkningssenter (krever et satellittabonnement) .

INTERAKTIVE SOS-VARSLER

 

Posisjonsdeling

Spor posisjonen din, og del den med dem der hjemme eller ute i felten, slik at de kan se fremgangen din eller finne enheten din for å få GPS-posisjonen din med mer (krever et satellittabonnement)

POSISJONSDELING

 

100 % Globalt iridium-satelittnettverk

I stedet for å være avhengig av mobiltelefondekning overføres nå meldingene dine, SOS-varsler og sporing via det globale Iridium-satellittnettverket (krever et satellittabonnement)

100 prosent GLOBALT IRIDIUM-SATELLITTNETTVERK

 

InReach-værmeldingstjeneste

Få detaljerte væroppdateringer på inReach Mini eller en kompatibel enhet. Du kan til og med be om værmeldinger for den gjeldende posisjonen din eller andre veipunkter eller destinasjoner på ruten.

INREACH-VÆRMELDINGSTJENESTE

 

En følgesvenn som er klar for eventyr

 

Kompakt og robust design

Ikke la størrelsen på 5 x 10 cm og vekten på 100 g lure deg. inReach Mini er robust, slitesterk, støtsikker (MIL-STD-810F) og vanntetthetsvurdert til IPX

 

 

Fleksible satellitabonnement

For å få tilgang til Iridium-nettverket og kommunisere med inReach Mini må du ha et aktivt satellittabonnement . Du kan velge en årlig pakke eller et abonnement som løper fra måned til måned.

 

 

Nettskylagring og turplanlegging

Få kostnadsfri tilgang til det nettskybaserte Garmin Explore™- nettstedet for å planlegge turer, opprette forhåndsdefinerte meldinger og hurtigtekster, synkronisere og administrere enhetsinnstillingene og mye annet.

 

 

Batterilevetid

Det interne, oppladbare litiumbatteriet gir deg opptil 50 timers bruk i standard modus for 10 minutters sporing og opptil 20 dager i strømsparingsmodus.

 

Koble til flere funksjoner

Earthmate-App

The Appen gjør at inReach Mini kan synkroniseres med kompatible mobilenheter for tilgang til kart og flyfoto. Du kan også bruke inReach-funksjoner på den parkoblede enheten.

 

 

Andre Garmin-enheter

Styr inReach Mini eksternt for å sende og motta meldinger ved hjelp av kompatible håndholdte Garmin-enheter, smartenheter og andre mobilenheter.

 

 

Garmin Pilot-App

Parkoble med Garmin Pilot- appen for å sende og motta tekstmeldinger enkelt fra cockpiten eller til og med uten mobildekning. Appen kan bruke inReach Mini-enhetens funksjoner for GPS-posisjondeling av flyvningen din.

 

 

Leveres i grå eller orange (orange syntes best ute i naturen)I esken:

 • 1 x inReach Mini
 • 1 x Lade-/datakabel
 • 1 x Karabinkrok
 • 1 x Adapter for piggfinnemontering
 • 1 x Dokumentasjon

 

Andre kjøpte også
Support
378509