Solbriller

Når solen skinner på himmelen er et par gode solbriller din beste venn. Ikke bare fordi du ser ut som en million dollar. Det er også fordi solbrillene du bruker er godt for synet. Solbriller gir nemlig øynene dine beskyttelse mot farlige UV-stråler. 

 

Vi har solbriller som passer godt til både bilkjøring og utendørsaktiviteter. Nyt det fine været med polariserte glass som er perfekt til all slags sport, jakt og fiske. Hos Skitt Fiske finner du et stort utvalg solbriller fra kjente merker som Oakley, Costa Del Mar, Smith Optics og Xstream. Vi har selvsagt solbriller til både dame og herre. 

 

Kjøp solbriller hos Skitt Fiske for en mer reflektert hverdag. 

Hva er polariserte solbriller?

Når du skal kjøpe solbriller bør du sterkt vurdere glass som er polarisert. Polarisert solbriller har et ekstra lag med polariserte glass. Dette glasset har et filter som gjør at de horisontale lysbølgene filtreres vekk. Dette resulterer i at kun det vertikale lyset trenger gjennom solbrillene dine. 

 

Horisontale flater gir horisontalt gjenskinn. Det vil si at vann, snø, asfalt eller andre vannrette overflater som reflekterer lys, vil gi mindre irriterende gjenskinn med polariserte glass.

 

I tillegg vil overflaten av vannet oppleves som mer gjennomsiktig med polariserte briller, fordi du ser lettere gjennom når mye av lyset som treffer vannet, filtreres før det treffer øynene dine. Skal du oppholde deg på eller ved sjøen er polariserte briller derfor veldig praktisk. Kanskje får du også øye på fisken som svømmer der nede.

 

Et lite triks for å sjekke om brillene er polariserte: Hold det polariserte glasset foran deg og snu det 90 grader, så brillene er på høykant. Vend de frem og tilbake slik, og se forskjellen. Du vil tydelig kunne se hvordan deler av lyset som reflekteres filtreres vekk. 
 

 

Les mer...Vis mindre...

 Bestselgere  i denne kategorien