393306 393306 393306 393306 393306 393306 393306

Vision Bamboo Bug & UV Hoodie S Petrol

Teknisk hettegenser med anti-myggmiddel

Varenr: 232880
795,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Vision Bamboo Bug & UV Hoodie er en teknisk genser spesielt egnet til fiske i tropiskefarevann med mye og sterk sol, men passer like godt på vidda med fluestanga i hånden og midnattsolen i ryggen. Genseren har en avslappet og behagelig passform som gjør den meget komfortabel å bruke.

 

Bamboo Bug & UV Hoodie er produsert med en blanding av bambus og polyester noe som gjør at den trekker fuktighet og fordamper eller flytter den til neste lag, denne funksjonen sørger for å holde deg tørr. Stoffet er vevd slik at det låser luftlagene og er derfor et utmerket plagg innerst til kroppen under kjølige forhold, men samtidig holder deg kjølig på varme sommerdager.

 

Bambus gir deg den samme supermyke følelsen som silke, takket være babmbusens antibakterielle egenskaper holder du deg friskere og luktfri lengre. Bambus er en av de raskest voksende plantene i verden, noe som gjør den til en av de mest bærekraftige kildene for tekstilfiber.

 

Vision Bamboo Bug & UV Hoodie er i tillegg behandlet med Tanatex anti-myggmiddel som er basert på permetrin slik at insekter holder seg borte og man unngår irriterende innsektsbit under fisketuren. Geneseren blokker i tillegg skadelige UV-stråler og er behandlet med UPF 50.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support