664216 664216 664216 664216

Vision XLS Pikemaniac Reel

Fluesnelle til gjeddefiske #8-9

Varenr: 268597
3 599,-
-+
1 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Vision XLS Pikemaniac fluesnelle. Vision introduserer den helt nye Vision XLS Pikemaniac fluesnellen, hvor kraft møter presisjon. Denne snellen følger etter den legendariske røde Vision XLV Mama-snellen og har en rekke banebrytende oppgraderinger, noe som gjør den til den beste snellen for din neste gjeddefluefisketur.

 

  • Lett
  • Forseglet vannavstøtende bremsesystem
  • Heraldisk v-ramme
  • Large Arbour spole
  • EVA sveiv for optimalt grep
  • Tidløst stilig design

 

Et splitter nytt forseglet bremsesystem sitter i hjertet av XLS Pikemaniac. Denne nye forseglede robuste skivebremsekonfigurasjonen er konstruert fra grunnen av spesielt for å levere den jevne ytelsen som kreves av gjedde- og predatorfiskere. Forsterket med tetnings O-ringer og SKF-fett, vil dette redesignede, kraftige, fullt justerbare bremsesystemet se deg erobre selv de største tannfulle predatorene. XLS Pikemaniac har også en bunnsolid heraldisk v-ramme, som sikrer styrke og stivhet i kampens hete. Den store arbor spolen gir rask line innhenting, mens spolens optimaliserte dimensjoner er perfekte for #9 og #10 liner, noe som gjør den til "go-to" snellen for målretting mot gjedde og andre apex-predatorer. Den metalliske mørke olivenfargen matcher ikke bare sømløst med Visions Pikemaniac-stenger, men når de kombineres, skaper de en ustoppelig kraft designet for å dominere de største krokodiller!

 

XLS er en familie av svært vannbestandige forseglede systemfluesneller for knock-out ytelse! XLS-serien har en familie med tett forseglede bremsesystemsneller. Disse snellene henter inspirasjon fra den legendariske XLV-kolleksjonen og har gjennomgått en rekke banebrytende oppgraderinger, noe som gjør dem til go-to snellene i sin prisklasse. I tillegg til det vannavstøtende forseglede bremsesystemet, har XLS-serien flere kule funksjoner som stor arbour for effektiv innsveiving, EVA-håndtak for jevnt grep og skivebremsekonstruksjon. Sist, men ikke minst, er XLS-spoler laget med elektriserende og friskt utseende med fargematcher i Vision-stil.

 

 

ModellVektSnøreklasseLinekapasitet
XLS Rivermaniac124g#5-6WF6F + 50m 20lb backing
XLS Meri140g

#7-8

WF8F + 130m 20lb backing
XLS Pikemaniac156g#8-9WF9F + 130m 30lb backing

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support