439390

Savage Gear Parabellum CCS 9'2" 10-30g

Savage Gear SG4 2500 FD - Pakke

Varenr: 248171
1 799,-Kampanjepris
2 898,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Stang: Savage Gear Parabellum CCS 9'2" 10-30g

Savage Gear Parabellum CCS har blitt en veldig populær stang-serie i resten av Europa. Hver stang er håndbygd og gjennomgår en streng kvalitetskontroll. Parabellum CCS er en klassisk og elegant stang-serie som passer til de fleste fiskesituasjoner, enten det er sluk eller mykt agn.

 

Produsert i Toray karbon med Coil Control Guides for presise og lange kast, utstyrt med komfortable TPE håndtak med Alien lock Down R/S og dobbel Lock snellefeste. Stenge er medium til rask aksjon.

 

Spesifiskasjoner:

 • Toray karbon
 • Sin Coil Control Guides
 • Alien lock Down R/S
 • TPE håndtak uten minne
 • Ready to Fisk deluxe stangpose 
 
Snelle: Savage Gear SG4 2500 FD

Savage Gear SG4 er konstruert med en snellekropp og en bøyle laget av et supersterkt karbonkomposittmateriale, noe som gjør SG4 haspelsnellene tøffe, holdbare, lette og korrosjonsbestandige.

 

 • Carbon Reinforced Composite snellekrop og bøyle
 • Dura Grease
 • 8+1 rustfrie kulelager (inkludert 2 japanske)
 • Støpt aluminium sveiv
 • T-Clip
 • Soft-Touch håndtak
 • Ekstra aluminiums spole
 • Carbon Drag System

 

 

I tillegg til å gi deg all den kraften du trenger når du faktisk trenger det, inkluderer denne snelleserien en rekke andre eksklusive innovasjoner, for eksempel Savage gear sin egen Dura Grease, aluminiumsspole og en ekstra aluminiumsspole samt håndtak med soft-touch.

Savage Gear SG4 snellenes beste egenskap er den ekstremt myke friksjonsbremsesystemet som bruker skiver, laget av karbonfiber, som tilbyr enestående kraft og silkemyk brems. Det vil gjøre det å kjøre fisk like mye glede som det er å endelig få den i håven

 

 

savage Gear TorqueSkift 1

TorqueShift 1 girsystem er et formstøpt girsystem tilpasset lang levetid og slitesterk ytelse. Girsystemet skal jevnt og effektivt overføre kreftene fra håndtaket til snellens bøyle.

 

 

/userfiles/image/Savage-Gear-AeroLip.png

Aero Lip spoledesign er utviklet og designet for å hjelpe sportsfiskere med å øke kasteavstanden og nøyaktigheten i kastene betydelig. Den spesifikke, finjusterte vinkelen på leppen til spolekanten gjør at senen kan fly av spolen med langt mindre friksjon enn man gjør ved kast med vanlige sneller.

 

 

c/userfiles/image/Savage-Gear-T-CLip.png

T-Clip senefeste det spesiallaget senefestet er designet for å være enkelt å bruke og gir akkurat nok klemstyrke for å holde senen sikkert på plass når den ikke brukes og du slipper vase på snøret ved transport og lagring.

 

 

Savage Gear GRC body Savage Gear GRC rotor

GRC Body og GRC Rotor - Graphite Reinforced Composite er bøyle og snellekropp som er laget av supersterk grafitt kompositt materiale som også er designet for å være slitesterkt. Lettvekt og rustmotstandig. Snellekroppen og bøylen som er laget fra dette materialet er tøffe, stabile og bygd for å vare.

 

 

Savage Gear Dynamic Line Managment

Takket være muligheten for utvidet løft i spolen betyr DLM at senen vil være perfekt fordelt over hele spolen. Dette er en nøkkelfunksjon på mange moderne fiskesneller og støtter forbedret bremsefunksjon og gir sportsfiskere lengre og mer nøyaktige kast uten at senen skaper vanskeligheter.

 

 

Savage Gear Dure Grease

Dette er Savage Gear sin helt unike, proprietære smørefett utviklet spesielt for Savage Gear-sneller som beskytter giret i snellene mot både korrosjon og slitasje. Fettet er dampbestandig , noe som betyr at det ikke fordamper bort i  varme omgivelser og det er både vann- og saltvannsbestandig.

 

Brukstemperaturene for DuraGrease er mellom -30°C til 160°C, som skal dekke omtrent enhver fiskesituasjon – hvor enn du fisker i verden. Selv om du fisker i vinterkulde i Nord-Norge eller på hete dager i tropene, så holder konsistensen på fettet seg likt hele tiden. Dette er en revolusjon innen fiskesneller. Det er også biologisk nedbrytbart. Med DuraGrease vil snelle yte sitt beste lenger uansett temperaturforhold.

 

Ekstra spole følger med

Det følger med ekstra aluminiums spole på alle modellene i serien.

 

Garantier på Savage Gear SG4 sneller

På disse nye Savage Gear snellene gis det hele 5 års garanti

 

 

Lansering av Savage Gear sneller

 

I denne Q&A videoen snakker Head of Product Development Robert Valkeneet og Savage Gear Product Manager Mads Grosell om teknologiene, egenskaper og modellene i Svage Gear sine nye snelleserie.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Berkley X9 Braid 300m
Velg
36%
479,-
749,-
20+
Support