320164 320164

Summit To Eat Beef Potato Stew

Energirik turmat

Varenr: 208694
137,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Summit to Eat Beef Potato Stew er en rustikk gryterett med strimler av mørt storfekjøtt, poteter og grove grønnsaksbiter i en rik tomatsaus. Dette måltidet er perfekt når du trenger ekspedisjonsmat som vil gi deg full styrke gjennom de mest spennende eventyrene.

 

For å sikre at alle måltidene smaker like godt hver gang, tilbereder Summit to Eat alle måltidene før de frysetørker dem. Dette betyr at du alltid vil ha tilgang til gode retter som er tilberedt til en høy standard og satt sammen med god smak og ernæring i tankene.

 

Posene i standardstørrelse er fullpakket med karbohydrater og protein, og er perfekte for å lade opp batteriene etter en dagstur eller klatring, eller bare som et raskt og enkelt måltid til en campingtur i helgen. For lengre utflukter og ekspedisjoner tilbyr vi også større poser, som gir deg større porsjoner av den samme deilige, næringsrike maten av høy kvalitet.

 

Dette gjør de større posene perfekte for å gi deg enda mer av den viktige ernæringen og energien du trenger. Det er raskt og enkelt å tilberede vår frysetørkede turmat i ethvert miljø eller situasjon. Alt du trenger å gjøre er å tilsette vann.

 

På mindre enn 10 minutter kan du nyte et varmende, deilig, næringsrikt måltid.

 

 

Ingredienser

Poteter i terninger (29%), kokte biffstrimler (10%), gulrøtter i terninger, grønne bønner, løkterninger, rapsolje, tomatpuré, maismel, salt, hvit pepper.

 

Allergener

-

Andre egenskaper

Melkefri, glutenfri

 

   

Næringsinnhold

  Næringsinnhold per 100g Næringsinnhold per porsjon (118g)
KJ 2207 2604
Kcal 529 624
Fett (g) 32 38
- hvorav mettet fett (g) 6.6 7.8
Karbohydrater totalt (g) 41 49
- hvorav sukker (g) 9.2 11
Fiber 3.3 3.9
Protein (g) 20 24
Salt 3.1 3.7

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support