320170 320170

Summit To Eat Chicken Fried Rice

Energirik friluftsmat

Varenr: 208696
139,-
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Summit To Eat Chicken Fried Rice er en rett med saftige og møre kyllingbiter, mais, paprika, grønne bønner og løk med egg,ris og en deilig fyldig teryakisaus. Den perfekte turmaten å glede seg over på selv de mest utmattende dagene med de lengstre turstrekkene, den lengste drivjakten og de lengste fisketurene.

 

For å sikre at alle måltidene smaker like godt hver gang, tilbereder Summit to Eat alle måltidene før de frysetørker dem. Dette betyr at du alltid vil ha tilgang til gode retter som er tilberedt til en høy standard og satt sammen med god smak og ernæring i tankene.

 

Posene i standardstørrelse er fullpakket med karbohydrater og protein, og er perfekte for å lade opp batteriene etter en dagstur eller klatring, eller bare som et raskt og enkelt måltid til en campingtur i helgen. For lengre utflukter og ekspedisjoner tilbyr vi også større poser, som gir deg større porsjoner av den samme deilige, næringsrike maten av høy kvalitet.

 

Dette gjør de større posene perfekte for å gi deg enda mer av den viktige ernæringen og energien du trenger. Det er raskt og enkelt å tilberede vår frysetørkede turmat i ethvert miljø eller situasjon. Alt du trenger å gjøre er å tilsette vann.

 

 

Tilberedning

Tilsett 350ml varmt vann og på mindre enn 10 minutter kan du nyte et varmende, deilig, næringsrikt måltid.

 

Ingredienser

Langkornet ris (30%), kokt kylling i terninger (11%), løk i terninger (11%), rød paprika i terninger (7%), grønne bønner (7%), mais (7%), rapsolje, omelettstrimler (Egg), hakket hvitløk, teriyakisaus (soyasaus (vann, salt, GM-frie soyabønner, røstet hvete, sukker,) sukker, vineddik, ingefær, salt, hvitløk, modifisert maisstivelse), salt, hvit pepper.

 

Allergener

Egg, soya og hvete.

Andre egenskaper

-

 

   

Næringsinnhold

  Næringsinnhold per 100g Næringsinnhold per porsjon (118g)
KJ 2084 2522
Kcal 498 603
Fett (g) 25 30
- hvorav mettet fett (g) 2,7 3,3
Karbohydrater totalt (g) 51 61
- hvorav sukker (g) 6,0 7,2
Fiber 6,2 7,5
Protein (g) 21 25
Salt 2,0 2,4

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support