Real Turmat Laks med pasta & fløtesaus Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot Real Turmat Laks med pasta & fløtesaus Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot Real Turmat Laks med pasta & fløtesaus Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot Real Turmat Laks med pasta & fløtesaus Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot

Real Turmat Laks med pasta & fløtesaus

Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot

Varenr: 194283
109,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Real Turmat Laks med pasta & fløtesaus er en nordnorsk laks med dill, erter og gulrot. Dette er hele familiens fiskerett og da måltidet er basert på pasta har det allerede en fot innenfor hos de yngre.

 

Ingredienser

Pasta (durumhvete) (33%), laks (laks (76%), salt, potetmel, sitrusfiber) (16%), gulrot (14%), løk, erter (7%), fløte (melk), hvetemel, rapsolje, maisstivelse, fiskebuljong (selleri), pepper, dill (0,04%), antioksidant (askorbinsyre).

 

Allergener

Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri.

 

Vekt

  • Netto: 129 g
  • Brutto: 146 g
  • Ferdig tilberedt: 500 g

 

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

 

Tilberedning

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

 

 

NæringstabellPer 100gPer porsjonPer 100g spiseklarEnergi %
Engeri (kJ)19522518504
Engeri (kcal)466601120
Fett (g)22,629,25,845
? Hvorav mettede fettsyrer (g)5,757,421,5
Karbohydrater (g)46,960,512,141
? Hvorav sukkerarter (g)5,987,711,5
Kostfiber (g)6,48,,31,
Protein (g)15,720,34,114
Salt (g)3,54,50,9
Vann (%)Max 5%

 

 

Fakta om REAL Turmat

  • Lett og lite plasskrevende

  • Enkelt og raskt å tilberede

  • Alt du trenger er varmt vann og en skje

  • Posen brukes til tilberedning og "tallerken"

  • Praktisk pose med poselås som holder godt på varmen

  • Alle rettene produseres av friske og hovedsakelig norske råvarer

  • Næringsrikt og energi rikt

  • Lang holdbarhet (5 år fra produksjonsdato)

  • Fullverdig måltid

 

Ferdig på fem minutter
Fold ut bunnen og riv av posen ved rivehakket. Tilsett vann til nivåmerket, som anvist på baksiden av posen. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile minimum fem minutter. Fyll på mer vann dersom du ønsker en tynnere konsistens. Maten holder best på varmen hvis du spiser direkte fra posen.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support