Real Turmat Viltgryte gir en smak av den arktiske villmarken. Jegerens favoritt. Reinsdyrkjøtt, sopp og tyttebær gir den umiskjennelige viltsmaken. Dette er mat som gir mersmak.
REAL Turmat produseres i Norge av Tromsø-bedriften Drytech AS, og er markedets mest solgte turmat.
Ingredienser
Potet, reinkjøtt (reinkjøtt (83%), salt, stabilisator (E450, E451)) (14%), løk, gulrot, hvetemel, fløte (melk) (7,5%), rapsolje, tyttebær (6%), sjampinjong (4%), viltbuljong (gjærekstrakt, reinkjøtt, salt, kjøttekstrakt, maltodekstrin, rapsolje, løk, krydder), tomatpuré, krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener
Gluten, laktose, melk.
Vekt
- Netto: 111 g
- Brutto: 128 g
- Ferdig tilberedt: 500 g
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,9 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.
Næringsinnhold
|
Per 100g |
Per porsjon |
Per 100g spiseklar |
Energi % |
Energi (kJ) | 2180 | 2420 | 484 | |
Energi (kcal) | 521 | 578 | 116 | |
Fett (g) | 32 | 36 | 7,1 | 56 |
? Hvorav mettede fettsyrer (g) | 7,9 | 8,8 | 1,8 | |
Karbohydrater (g) | 40 | 44 | 8,9 | 31 |
? Hvorav sukkerarter (g) | 6,6 | 7,3 | 1,5 | |
Kostfiber (g) | 4,5 | 5,0 | 1,0 | |
Protein (g) | 16 | 18 | 3,6 | 13 |
Salt (g) | 3 | 3 | 0,7 | |
Vann (%) | Max 5 % | | | |
Fakta om REAL Turmat
- Lett og lite plasskrevende
- Enkelt og raskt å tilberede
- Alt du trenger er varmt vann og en skje
- Posen brukes til tilberedning og "tallerken"
- Praktisk pose med poselås som holder godt på varmen
- Alle rettene produseres av friske og hovedsakelig norske råvarer
- Næringsrikt og energi rikt
- Lang holdbarhet (5 år fra produksjonsdato)
- Fullverdig måltid