Turmat

Turmat er ikke bare kvikklunsj og appelsiner. Det er også kebab, bacalao, rispudding, lapskaus, pasta bolognese og tikka masala. Kort fortalt kan du ta med deg nesten hva du vil ut på turen, så lenge du har varmt vann tilgjengelig. Vi har et stort utvalg turmat du kan ta med ut i naturen. 

 

Oppskriften er enkel: Kok vann på primus eller ha med deg varmt vann på termos, og hell det rett i posen. Etter fem minutter har du rykende varm og god mat på turen.

Vel bekomme!

Mat på tur med gode oppskrifter

En krevende ekspedisjon trenger ikke bety dårlig turmat. Med et stort utvalg turmat fra blant annet Real Turmat, Summit og Adventure Food garanterer vi at du finner noe du liker. Maten er næringsrik og smaker utrolig godt. 

 

Prøv også våre ferdige feltrasjoner, utviklet i samarbeid med forsvaret. Her får du en næringsfull pakke med frokost, middag, snacks, kaffe og mye mer. Alt du trenger for en lang dag på tur. 

 

Vi har selvsagt også vegansk, glutenfri og laktosefri produkter. 

 

Turmat hele dagen

Uansett når og hvor du skal på tur er det viktig med nok næring. Derfor har vi mat til både frokost, middag, mellommåltider fulle av energi. Vi har også snacks, energidrikke og kaffe for å gjøre ditt friluftsliv komplett og minneverdig. 

 

Frysetørket turmat

Turmat behøver ikke være vanskelig for å være godt. Hos Skitt Fiske får du turmat som veier lite og tar liten plass i sekken fordi den er frysetørket. På grunn av måten DryTech og andre leverandører pakker og konserverer maten, har den praktisk talt ubegrenset holdbarhet. Dette gjør den til et perfekt måltid å slenge i sekken før du skal ut på tur. 

Les mer om turmatVis mindre...

 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

Real Turmat Asian Curry
Kjøp
20%
87,-
109,-
8
Real Turmat Sjokolademüsli
Kjøp
20%
63,-
79,-
20+