Fluer

Mange sportsfiskere er aldri så nærme fisken som under fluefiske. Det er et meget stort utvalg av laksefluer, ørretfluer, sjøørretfluer, gjeddefluer og mange andre typer og vi har dem alle. Vårt utvalg gir deg en uovertruffen mulighet til å etterligne det perfekte byttedyret for fiskene - alt fra børstemark, reker til mygg, klekkere og døgnfluer.

 

Møt opp i elva med en tørrflue, for en uimotståelig lokkemat til den vakende fisken. Våre fluer gir deg muligheten til å tiltrekke fisken rett inn i håven din, enten du driver med fluefiske med enhånds- eller tohånds flueutstyr.

 

Våre fluer er ikke bare funksjonelle, de er små kunstverk i seg selv. Fra håndlagde imitasjoner av det høyeste kaliber, til et bredt spekter av fluer fra de mest anerkjente merkene som Unique Flies, Umpqua Flies, Guideline, FishMadMan, Xstream og Frödin Flies, garanterer vi kvalitet og prestasjon.

 

Hver enkelt flue i vårt sortiment er nøye valgt ut for å gi deg som sportsfiskere det lille ekstra for å yte enda bedre. Ønsker du å få mest mulig ut av fisketuren? Velg riktig flue for rett situasjon, og du vil ikke bli skuffet.

 

Vårt utvalg av fluer sørger for at du er utstyrt for enhver fiskesituasjon. Fra det rolige vannet i fjellet til det brusende havet eller tropiske fisket, er vi her for å støtte fiskeeventyret ditt.

 

La oss hjelpe deg å lande drømmefisken din. Våre fluer gjør en forskjell. Prøv dem i dag. Det er nå din tur til å oppleve spenningen ved et vellykket kast. Utforsk vårt sortiment, velg din favoritt og se magien skje. Kom i gang nå!

 

 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

Guideline Agerhønen #8
45,-