Sluker

Fiskesluker er den mest brukte fiskeredskapen i Norge og en essensiell del av en hver sportsfiskerens verktøykasse - uansett alder. Hver sluk er designet for å etterligne byttedyr i vannet, noe som gjør dem uimotståelige for de aller fleste fiskearter. Til bruk i elv, innsjø eller hav, om det er i ferskvann eller saltvann, om fisken er liten eller stor, har vi fiskesluker som passer til alle dine fiskebehov.

 

På Skittfiske.no er vi stolte av å tilby produkter fra noen av de mest anerkjente merkene i sportsfiskeverdenen. Vi har et variert utvalg fra norske produsenter som Remen, Søvik og Sølvkroken, som har mange års erfaring med å skape sluker tilpasset norske og nordiske fiskeplasser. Deres dyktige håndverk og kvalitetsmaterialer garanterer høy ytelse og holdbarhet.

 

I tillegg til våre norske merker, fører vi også et bredt utvalg av fiskesluker fra internasjonalt anerkjente merker som Abu Garcia, Berkley, Kinetic, Savage Gear, Tasmanian Devil, og Westin. Disse merkene er kjent for sin innovative design, høykvalitetsmaterialer og skarpe kroker som sørger for at du huker fisken best mulig og får mest mulig ut av din fisketur.

 

Uansett om du er en erfaren sportsfisker eller en nybegynner, er vi sikre på at du vil finne den perfekte fiskesluken i vår nettbutikk. Vi inviterer deg til å utforske vårt utvalg, og husk, våre skarpe kroker er her for å sørge for at du ikke bare får napp, men også får fisken i land - og kan slippe den ut dersom det er feil art eller under minstemålene.

 

Skitt fiske!

 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

Prey Bladerunner 13
Velg
Fra 69,-
20+
Berkley Rattling Powerblade 26g 6pk 6,5cm
Kjøp
24%
449,-
594,-
13
Berkley Rattling Powerblade 17g 6pk 5,5cm
Kjøp
24%
449,-
594,-
8
Berkley Rattling Powerblade 10g 6pk 4,5cm
Kjøp
24%
449,-
594,-
8