Kveitejigger

Kveitejigger er en nødvendighet for enhver havfisker. Disse effektive fiskeverktøyene gir deg muligheten til å fange mer kveite enn noensinne, men er super på fisker som torsk, skrei og storsei.

 

Tenk på spenningen ved å hale inn dagens største fangst - eller kanskje livets største fangst. Kveitejigger hjelper deg med nettopp det. De er spesialdesignet for å tiltrekke seg kveite, slik at du kan maksimere fangsten.

 

Følelsen av å trekke opp en stor dronning av en kveite er helt ubeskrivelig. Jiggene er laget for å imitere byttedyr og tiltrekker de fiskenes oppmerksomhet. De forbedrer fiskeopplevelsen din ved å øke sjansene for suksess. Hver tur ned i vannet med en kveitejigger gir deg muligheten til å lande en stor fangst.

 

Kveitefiske kan være utfordrende, men med riktig utstyr blir det enklere. Ikke la sjansen til å fange en kveite gli unna. Med kveitejigger, blir hver tur til sjøen en mulighet for en minneverdig fangst. Øk sjansene dine for en vellykket fisketur med disse essensielle fiskeutstyret.

 

Blant alle kveitejiggene  er det imitasjoner på opplagt byttefisk, men også etterligninger av fugler, UV-farger for fiske i dypet, rigger for bruk av angfisk og det finnes kveitedupp med pilk som gir en helt annen dimensjon som er helt rå med kveitefiske nære overflaten.

 

De største og mest velkjente merkene er Westin, Savage Gear, Storm og Kinetic.

 

Ikke vent lenger - ta skrittet og forbedre fiskeopplevelsen din i dag. Opplev forskjellen en kveitejigg kan utgjøre. Gjør neste fisketur til din beste med kveitejigger. Kjøp din kveitejigger nå og begynn å lande de store fangstene.

 

 

 Bestselgere  i denne kategorien

Westin Halibut AntiTwist Rig
30%
Fra 146,-
209,-
Savage Gear Cutbait Herring Kit
Velg
31%
Fra 199,-
289,-
100+
Kinetic Playmate Sea
Velg
36%
Fra 89,-
139,-
7
Fladen Deadbait Halibut Rig
Velg
Fra 139,-
4