Jerkbaits

Utforsk vårt brede utvalg av jerkbaits for predatorfiske, spesielt designet for å tiltrekke gjedde, abbor og gjørs. Vi tilbyr kvalitetsprodukter fra kjente merker som Westin, StrikePro, Savage Gear, Rapala, Daiwa, Bomber og Gator. Disse er ikke bare etterligninger av syke fisker, men gir også en helt unik fiskeopplevelse med høyere sjanser for suksess. 

 

Jerkbaits har blitt stadig mer populære blant predatorfiskere, og det er lett å forstå hvorfor. Ved hjelp av stum multifilament sene, forsterket predator fortom, tyngre kroker og stive stenger, kan man oppleve spenningen ved å fange en veldig rå fisk. Dette er også en fiskeform som ofte utføres fra båt, hvor det anbefales å stå en 50-100 cm over vannet for best mulig resultat. 

 

Når du fisker med jerkbait, er det viktig å ha full kontroll over stang og snelle. Ved å kaste ut og peke stangtuppen ned mot vannskorpa, vipp stanga og sveiv inn løst snøre, opprettholder du alltid kontakt med jerkbaitet. Suksessen din avhenger deretter av variasjon i hastighet, valg av vannlag, retning og selvfølgelig en porsjon flaks på toppen av all din erfaring og kunnskap.

 

Riktig utstyr er nøkkelen til suksess med jerkbaitfiske. Stanga bør være kort og butt, helst på rundt 6-8 fot. Snella bør være en multiplikator lavprofil modell, og både stang og snelle bør være spesialdesignet for dette formålet. Snøret bør være multifilament (stumt og uten strekk) for å opprettholde best mulig kontakt med jerkbaitet. og mellom jerkbaitet og senen burde du bruke en fortom som tåler store skarpe tenner.

 

Dra nytte av vår samling av jerkbaits fra kjente kvalitetsmerker og øk sjansene dine for en vellykket fiskeopplevelse. Med målrettet utstyr  vil du kunne oppleve spenningen ved å fange en stor gjedde, abbor eller gjørs. La oss hjelpe deg med å ta ditt fiske til det neste nivået. Utforsk vårt sortiment nå og oppdag de mange fordelene med jerkbaitfiske.

 

Vi anbefaler å lese vårt blogginnlegg om Predatorefiske på våren.

 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

Strike Pro Buster Jerk Shallow 15cm Shallow, 75g
Velg
48%
Fra 129,-
249,-
2
Savage Gear 3D RAD Maintenace kit
Velg
67%
Fra 29,-
89,-
1