636630 636630 636630 636630 636630 636630 636630 636630

Westin BattleStick-T 7'4" Vib & blade

Shimano SLX 151 HG A

Varenr: 261705
2 399,-Kampanjepris
3 398,-Ordinær pris
-+
5 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Westin Battlestick-T 7'4" Vib & bladebait Combo. Denne baitcastkomboen med vår custom BattleStick-T 7'4" 7-30g stang og Shimano SLX 151 HG A snelle er en utmerket kombo til deg som vil ha en kvalitetspakke perfekt til fiske med vibrasjon og bladebaits. Passer også utmerket til andre teknikker. Sett på favoritt baitet enten det er softbaits, chatterbait, topwater, cranks eller spinnerbaits og fang drømmefisken!

 

I Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g Combos følger det med:

 • Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g
 • Shimano SLX 151 HG A

 

Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g

 

Westin BattleStick er en Skitt Fiske special edition stangserie designet in house. Westin produserer kvalitetsprodukter til predatorfiske og i anledning første sesong av Perchbattle har vi smarbeidet om å lage tre superfine stenger til abborrfiske.

 

 • Snellefeste: Gummi coated SKC snellefeste
 • Stangringer: Rustfritt K stangringer, LTS stangtupp (titanium)
 • Håndtak: Splitgrip håndtak med custom sklisikkert gummihåndtak i fiskeskjell design
 • Stangemne: Torayca 24T & 30T krysslagt høykvalitets Japansk karbon stangemne
 • Rask aksjon

 

Battlestick serien har fokus på kvalitetskomponenter, et lavt prisbilde, lekkert design, fin tunet aksjon for å passe de aller fleste situasjoner og teknikker.

 

Om du er en erfaren abborfisker eller har lyst til å begynne etter å ha sett Perchbattle serien vår på YouTube, så er dette stenger som passer deg.

 

Westin BattleStick 7'1" 2-21g 2-delt (haspel)

Denne modellen er en super allround stang og tiltenkt å passe mange fisketeknikker og dekke et vidt spekter av baits. Vi ser denne modellen absolutt mest egnet til det vanlige jigfisket med softbait, Texas & Carolina-rig, dropshot, mindre jerkbait og crankbaits, topwater og små viblures. En stang som ikke bare dekker det meste, men med sin fine aksjon også er superresponsiv ved hugg, noe som gjør at du føler alt som skjer i andre enden av snøret.

 

Westin BattleStick 7'4" 7-30g 2-delt (haspel)

Denne modellen er som sin lillebror også en god allrounder, men passer seg best til det litt tyngre fisket. Her har vi sett oss ut teknikker som vibrasjons baits, chatterbaits, crankbaits og jerks, større jigger og topwater som de mest passende teknikkene. De 3 ekstra tommene gjør den også til en flott modell om du fisker fra land og trenger litt lengre kastelengde.

 

Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g (trigger)

Dette er den eneste trigger (baitcast) varianten i serien, men den dekker også det meste her. Denne stangen har en litt dyper aksjon, men med god kraft i ryggen. Perfekt til fiske med tunge crankbaits, chatterbaits, spook, jerkbaits og viblures spesielt. Baitcast versjonen gir deg også et enda tettere bånd mellom hånd, snellefeste og følelse når du fisker.

 

Detaljer om modellene i Westin Battlestick-serien:

Modell Lengde Kastevekt Deler Transportlengde Vekt Stangtype
Westin Battlestick 7'1" 7'1" / 213 cm 2-21g 2-delt 110cm N/A Haspel
Westin Battlestick 7'4" 7'4" / 220 cm 7-30g 2-delt 115cm N/A Haspel
Westin Battlestick-T 7'4" 7'4" / 220 cm 7-30g 2-delt 115cm N/A Trigger

 

Shimano SLX 151 HG A

 

Shimano SLX  baitcastsnellen er en nydelig "valuta for pengene" baitcaster som leverer solid ytelse til en bemerkelsesverdig lav pris. Krysser av alle de riktige boksene, når det kommer til funksjoner og ytelse, er dette Shimano verdi, kvalitet og troverdighet og en pris som nesten trosser logikk. Disse snellene er utmerket til abbor, ørret, røye og andre ferskvanns predatorer.

 

 • Mye for pengene!
 • Hagane
 • Hagane Kropp
 • Silent Tune
 • SVS
 • S3D Spole
 • Super Free Spool

 

SLX er det perfekte valget hvis du begynner å fiske med baitcasting sneller. Kanskje du har brukt haspelsneller tidligere, men nå vil du prøve noe mer direkte, kompakt og lettere. Eller kanskje du bare vil ha mye for pengene. Uansett motivasjon kan du ikke gå galt med den allsidige SLX snellen. Den tar mange av de velprøvde og pålitelige funksjonene som finnes på Shimanos dyrere sneller og pakker dem i en særegen kompakt HAGANE Kropp som er enkel å håndtere og bruke, selv for uerfarne sportsfiskere.

 

Når det kommer til den billigere enden av markedet er det ofte en avveining mellom kvalitet og pris. Men SLX har skrevet om regelboken. Til å begynne med bruker den en high-end HAGANE-kropp laget av lettvektsaluminium, noe som er viktig fordi en kraftig innrammet snelle fungerer mer effektivt under hard bruk. Kastingen styres av Shimanos langvarige VBS spolebrems, som bruker justerbare sentrifugalvekter som kan forhåndsinnstilles for å passe din stil og preferanse.

 

Og for å sikre minimal vibrasjon ved kasting kommer den suverene S3D spolen som standard. Til slutt, når du korker din første fisk, vil du helt sikkert sette pris på det litt lengre håndtaket, som gir kraften til å kontrollere selv de tøffeste fiskene.

 

SLX A

Denne modellen med 6.3:1 i utveksling er en super snelle til teknikker med mye "press" mot snellen, og man ikke trenger å fiske fort. Som for eksempel til crankbaits, jerkbaits, chatterbaits og andre som presser mye vann i lave hastigheter.

 

SLX HG A

''Hig Gear" 7.2:1 modellen er en allrounder som egner seg fint til det meste, men vi vil anbefalle denne til tradisjonelt jigfiske, T&C (Texas & Carolina-rig) og vib lures.

 

SLX XG A

"Extra High Gear" 8.2:1 modellen er også en super allrounder og for fisketeknikker hvor hurtighet på innsveivingen er avgjørende, dette er vanlig å bruke på teknikker hvor det ofte blir mye "slakk line" som topwater, jiggfiske og jerkfiske på grunt vann. I tillegg er XG modellene supergode i tilfeller hvor du må presse fisken hardt og trenger overlegenheten en XG innsveiving har. I for eksempel områder hvor du vil få fisken fort vekk fra vegitasjon, strukturer og bunnforhold som man setter seg fast eller ryker snøret på.

 

Modell Vekt (gram) Utveklsling Kulelager Bremsekraft (kg) Snørekapasitet (mm-m) Innsveivingslengde
SLX151A 195g 6.3:1 3+1 5,5kg 0,25mm-150m 63cm
SLX150HGA 195g 7.2:1 3+1 5kg 0,25mm-150m 72cm
SLX151HGA 195g 7.2:1 3+1 5kg 0,25mm-150m 72cm
SLX151XGA 195g 8.2:1 3+1 5kg 0,25mm-150m 82cm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support