636034 636034 636034 636034 636034 636034 636034 636034

Westin BattleStick-T 7'4" Jig & twitch

Shimano SLX XT DC 71 XG

Varenr: 261556
4 299,-Kampanjepris
5 998,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
 • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Westin Battlestick-T 7'4" Jig & twitch Combo. Denne baitcastkomboen med vår custom BattleStick-T 7'4" 7-30g stang og Shimano SLX XT DC 71 XG snelle er en utmerket kombo til deg som vil ha en kvalitetspakke perfekt til alt fra vanlig jigfiske til å twitche jerkbaits og spooks. Passer også utmerket til andre teknikker. Sett på favoritt baitet enten det er softbaits, chatterbait, topwater, cranks eller spinnerbaits og fang drømmefisken!

 

I Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g Combos følger det med:

 • Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g
 • Shimano SLX XT DC 71 XG

 

Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g

 

Westin BattleStick er en Skitt Fiske special edition stangserie designet in house. Westin produserer kvalitetsprodukter til predatorfiske og i anledning første sesong av Perchbattle har vi smarbeidet om å lage tre superfine stenger til abborrfiske.

 

 • Snellefeste: Gummi coated SKC snellefeste
 • Stangringer: Rustfritt K stangringer, LTS stangtupp (titanium)
 • Håndtak: Splitgrip håndtak med custom sklisikkert gummihåndtak i fiskeskjell design
 • Stangemne: Torayca 24T & 30T krysslagt høykvalitets Japansk karbon stangemne
 • Rask aksjon

 

Battlestick serien har fokus på kvalitetskomponenter, et lavt prisbilde, lekkert design, fin tunet aksjon for å passe de aller fleste situasjoner og teknikker.

 

Om du er en erfaren abborfisker eller har lyst til å begynne etter å ha sett Perchbattle serien vår på YouTube, så er dette stenger som passer deg.

 

Westin BattleStick 7'1" 2-21g 2-delt (haspel)

Denne modellen er en super allround stang og tiltenkt å passe mange fisketeknikker og dekke et vidt spekter av baits. Vi ser denne modellen absolutt mest egnet til det vanlige jigfisket med softbait, Texas & Carolina-rig, dropshot, mindre jerkbait og crankbaits, topwater og små viblures. En stang som ikke bare dekker det meste, men med sin fine aksjon også er superresponsiv ved hugg, noe som gjør at du føler alt som skjer i andre enden av snøret.

 

Westin BattleStick 7'4" 7-30g 2-delt (haspel)

Denne modellen er som sin lillebror også en god allrounder, men passer seg best til det litt tyngre fisket. Her har vi sett oss ut teknikker som vibrasjons baits, chatterbaits, crankbaits og jerks, større jigger og topwater som de mest passende teknikkene. De 3 ekstra tommene gjør den også til en flott modell om du fisker fra land og trenger litt lengre kastelengde.

 

Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g (trigger)

Dette er den eneste trigger (baitcast) varianten i serien, men den dekker også det meste her. Denne stangen har en litt dyper aksjon, men med god kraft i ryggen. Perfekt til fiske med tunge crankbaits, chatterbaits, spook, jerkbaits og viblures spesielt. Baitcast versjonen gir deg også et enda tettere bånd mellom hånd, snellefeste og følelse når du fisker.

 

Detaljer om modellene i Westin Battlestick-serien:

Modell Lengde Kastevekt Deler Transportlengde Vekt Stangtype
Westin Battlestick 7'1" 7'1" / 213 cm 2-21g 2-delt 110cm N/A Haspel
Westin Battlestick 7'4" 7'4" / 220 cm 7-30g 2-delt 115cm N/A Haspel
Westin Battlestick-T 7'4" 7'4" / 220 cm 7-30g 2-delt 115cm N/A Trigger

 

Shimano SLX XT DC 71 XG

 

Shimano SLX DC XT er den ledende baitcast snelle modellen i den enormt populære SLX-serien. Med Shimanos mest avanserte I-DC5 Intelligent Digital Control-bremsesystem og en MGL III-spole med lav treghet, maksimerer den kasteytelsen på tvers av alle størrelser av baits, inkludert ultralette finessestørrelser.

Hvis du vil ha direkteheten som en baitcasting snelle leverer, kombinert med hvor enkel kastingen blir og allsidigheten til en haspelsnelle, bør SLX DC XT være øverst på listen din.


I hjertet av den bemerkelsesverdige kasteallsidigheten er en kombinasjon av lav treghet MGL III-spolen og I-DC5 Digital Casting Control. Spolen er ultralett, og når den er fylt med multifilament eller monofilament, roterer den med en silkemykhet og letthet for å maksimere kastelengden.

Men den virkelige hemmeligheten er det eksklusive I-DC5-systemet. Dette gjør at du kan stille inn kastebremsen for den typen line du bruker og også størrelsen på baitet, fra stor til ultralett finesse (pluss og ekstra friksjonsfri) som tilbyr fantastisk, problemfri, automatisk kastekontroll ved en vridning på en skive.

Inne i HAGANE-huset i aluminium (med ultralette CI4+ sideplater), er en kombinasjon av Micro Module Gear og X-SHIP. Dette gir den umiskjennelige glattheten forbundet med Shimano Baitcasting sneller og nok kraft til å takle de største ferskvanns fiskene. Stjernebremsen som er enkel  å justere har Cross Carbon Drag Washers, som sikrer at når det er på tide å bruke ekstra press, vil du aldri føle deg ute av kontroll. Fra ultralette finessesluk til middels store jigger og crankbaits, SLX DC XT er en ekte allrounder for den seriøse predatorfiskeren.

 

 

 • Hagane Body
 • SF Super Free Spool
 • S3D
 • I-DC 5
 • 8.2:1

 

HAGANE

HAGANE er et Shimano snelle designkonsept laget for å tåle kontinuerlig bruk og ekstrem misbruk. HAGANE er en innovasjon med innebygd seighet og holdbarhet som fungerer sammen med Shimanos presisjonsteknikk. HAGANE er for alle sportsfiskere.


MICROMODULE

MicroModule Gear-teknologien skaper en jevn apportering ved å bruke mindre tenner for å øke antall kontaktpunkter mellom drivgiret og pinjonghjulet.


X SKIP

X SHIP gir forbedret utstyrs holdbarhet. Ved å støtte pinjonghjulet i begge ender med lagre, opprettholder pinjonghjulet nøyaktig innretting med drivhjulet. Denne økte støtten gjør at girene kan holde seg i samme posisjon under de tyngste belastningene. X-Ship-teknologi eliminerer også friksjonen mellom spoleskaftet og utstyret for ytterligere å være til fordel for sportsfiskere med forbedret kasteytelse og kasteavstand for lettere sluk.


HAGANE KROPP

HAGANE-kroppen er en snelle kropp av metall med høy stivhet. Kroppens stivhet og slagmotstand eliminerer praktisk talt kroppsbøying på snellen mens du kjemper mot en fisk. Resultatet forvandler fiskerens handlinger direkte til sveivekraft.


MGL SPOOL?

MGL Spool III er spolen med lav treghet som er designet med en tynn spolvegg som holder holdbarheten, Dette bidrar til å forbedre støpeytelsen, rask respons, lang avstand, støpefølelse og støpestabilitet.


I-DC5

DC-bremsesystemet oppfatter den skiftende spolhastigheten og kontrollerer bremsekraften med mikrodatamaskinen, og gir kasteytelse av langdistanse og anti-backslash. I-DC5-bremsen er kombinasjonen av 3 moduser: FL (Fluoro), P (PE), N (Nylon), med 5 skivejusteringer for å muliggjøre presise og enkle innstillinger.


CROSS CARBON DRAG

CROSS CARBON DRAG gir jevn frigjøring og holdbarhet.


S3D

S3D SPOOL fører til betydelig redusert spolevibrasjon. Dette skaper en jevn følelse ved støping.


S A-RB

S A-RB-lagre går gjennom samme prosess som Shimanos A-RB-lagre, men har skjold på begge sider av lagrene. Disse skjoldene reduserer muligheten for at salt eller sand hindrer rotasjonen av lageret.


SUPER FREE SPOOL
SUPER FREE SPOOL reduserer friksjonen på spoleakselen under støpingen og forbedrer støpeytelsen.


Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support