635889 635889 635889

Rapala Rippin Rap Skitt Fiske ICB 7cm

Egenutviklet Special Edition fargedesign

Varenr: 261519
79,-Kampanjepris
159,-Ordinær pris
-+
100+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Rapala Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition Ice Bee (ICB) er vårt selvutviklede mønsterdesign som vi har laget sammen med Rapala. Rippin' Rap har en leppeløs, høy kroppsprofil designet for Crank-, Swim- & Rip-bevegelser. Med harde vibrerende bevegelser med høyt, karakteristisk BB-ranglesystem. Langtkastende med variabel løpedybde

 

  • VMC krok #4 & #6
  • Svømmedyp: variabelt
  • Lengde 7cm
  • Vekt 24 gram

 

Wobbler til abbor, gjedde, gjørs og ørret. Rippin’ Rap er langtkastende og har en kraftig vibrerende gange. Den er synkende slik at man kan fiske av forskjellige dybder effektivt, og den kan også fiskes vertikalt fra båt eller is. Med bred side er den godt synlig for predatorene fra lang avstand, og ved hjelp av skranglekammer tiltrekker den seg fiskens oppmerksomhet.

 

Bruk gjerne spinnstopp under innsveiving, hugget kommer brått og brutalt. Større krok under kroppen en bak for å trigge frem de beste svømmebevegelsene.

 

Under NM i Abborfiske 2019 på Storsjøen i Nord-Odal var det Rippin` Rap som stakk av med 1. plass og 3.plass. 2. plass gikk til Rapala Shadow Rap Shad Deep.

 

«Loud & Proud»

 

Detaljer om de størrelsene på Rapala Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition

Modell Svømmedybde Kroppslengde Vekt Kroker
RPR07 Variabel 7 cm 24 g #4 & #6

 

Skitt Fiske egendesignet mønster

Mønsteret på sidene av Rippin' Rap er basert på samme Hexagon-mønster som man finner i bikuber og på fotballer. Dette er et mønster som fra naturens side er effektivt og plassbesparende. På siden av Rippin' Rap kroppen gir det oss en unik mulighet til å skape et mønster som er naturlig basert og kan gi assosiasjoner til fiskeskjell med ulike farger.

 

De røde fargene i øynene eller på kroppene kan fort bli sett på som blod av sultne predatorer som plutselig oppdager Rippin' Rap som farer forbi.

 

Bakerst på halefinnen eller sporden har vi laget en signatur med Skitt Fiske. Vi går selvsagt ut ifra at vårt navn bakerst på halefinnen må være den ultimate plasseringen av en slik lykkeønskning.

 

Fargene som vi på Skitt Fiske har designet sammen Rapala til Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition

  • HNB - Honey Bee
  • HDB - Hydro Bee
  • ICB - Ice Bee
  • CPB - Copper Bee

 

HNB - Ice Bee

Dette er en Rippin' Rap med sølv kropp, blått bikube mønster og illrøde øyne. Sølv, blått og rødt er effektive farger på fiskeutstyr fordi de imiterer naturlige byttedyr eller fanger en oppmerksomhet hos predatorene raskt.

 

Sølv er kanskje en av de mest brukte fargene på sluker, wobblere og andre agn som skal skape oppmerksomhet fra større pradatorfisker. Sølvfargen kan etterligne fiskens naturlige glans og skinn. Dette gjør at sølvfargede sluker eller wobblere ser ut som ekte bytte for rovfisken og tiltrekker derfor oppmerksomheten deres.. Siden sølv ikke etterligner en spesifikk type byttedyr, kan det også brukes til å tiltrekke forskjellige typer fisk som jakter på småfisk eller byttedyr.

 

Blått er en farge som kan sees godt i vann, og derfor vil en blå farge skille seg ut og tiltrekke seg oppmerksomheten til rovfisken.

 

Rødt kan etterligne blod eller en irritert fisk, og kan derfor være en effektiv farge når man fisker etter predatorer og rovfiske som abbor, gjedde og gjørs.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support