635893 635893 635893 635893 635893

Rapala Rippin Rap Skitt Fiske CPB 7cm

Egenutviklet Special Edition fargedesign

Varenr: 261520
79,-Kampanjepris
159,-Ordinær pris
-+
100+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Rapala Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition Copper Bee (CPB) er vårt selvutviklede mønsterdesign som vi har laget sammen med Rapala. Rippin' Rap har en leppeløs, høy kroppsprofil designet for Crank-, Swim- & Rip-bevegelser. Med harde vibrerende bevegelser med høyt, karakteristisk BB-ranglesystem. Langtkastende med variabel løpedybde

 

  • VMC krok #4 & #6
  • Svømmedyp: variabelt
  • Lengde 7cm
  • Vekt 24 gram

 

Wobbler til abbor, gjedde, gjørs og ørret. Rippin’ Rap er langtkastende og har en kraftig vibrerende gange. Den er synkende slik at man kan fiske av forskjellige dybder effektivt, og den kan også fiskes vertikalt fra båt eller is. Med bred side er den godt synlig for predatorene fra lang avstand, og ved hjelp av skranglekammer tiltrekker den seg fiskens oppmerksomhet.

 

Bruk gjerne spinnstopp under innsveiving, hugget kommer brått og brutalt. Større krok under kroppen en bak for å trigge frem de beste svømmebevegelsene.

 

Under NM i Abborfiske 2019 på Storsjøen i Nord-Odal var det Rippin` Rap som stakk av med 1. plass og 3.plass. 2. plass gikk til Rapala Shadow Rap Shad Deep.

 

«Loud & Proud»

 

Detaljer om de størrelsene på Rapala Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition

Modell Svømmedybde Kroppslengde Vekt Kroker
RPR07 Variabel 7 cm 24 g #4 & #6

 

Skitt Fiske egendesignet mønster

Mønsteret på sidene av Rippin' Rap er basert på samme Hexagon-mønster som man finner i bikuber og på fotballer. Dette er et mønster som fra naturens side er effektivt og plassbesparende. På siden av Rippin' Rap kroppen gir det oss en unik mulighet til å skape et mønster som er naturlig basert og kan gi assosiasjoner til fiskeskjell med ulike farger.

 

De røde fargene i øynene eller på kroppene kan fort bli sett på som blod av sultne predatorer som plutselig oppdager Rippin' Rap som farer forbi.

 

Bakerst på halefinnen eller sporden har vi laget en signatur med Skitt Fiske. Vi går selvsagt ut ifra at vårt navn bakerst på halefinnen må være den ultimate plasseringen av en slik lykkeønskning.

 

Fargene som vi på Skitt Fiske har designet sammen Rapala til Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition

  • HNB - Honey Bee
  • HDB - Hydro Bee
  • ICB - Ice Bee
  • CPB - Copper Bee

 

HNB - Copper Bee

Dette er en Rippin' Rap med kobber farget kropp, rødt bikube mønster og hvite øyne. Kobber, rødt og hvit er effektive farger på fiskeutstyr fordi de imiterer naturlige byttedyr eller gir en kontrast som fiskene kan oppfatte og reagere på.

 

Kobber kroppsfarge både reflekterer lys og samtidig skaper det en god siluett også når det er overskyet eller mer grumsete vann. Kobber kan også skinne veldig godt om solstrålene treffer kobberfarge og skaper en god balanse mellom synlighet og realistisk utseende for predatorfiskene.

 

Rødt er først og fremst en farge som etterligner blod og signaliserer at her kommer det et lett bytte. Rødt skiller seg også godt ut om det er mørkere vann eller overskyet.

 

Hvite øyne skaper en kontrast mor resten av wobbleren, noe som gjør den enda lettere å få øye på av predatorfisker.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support