632669 632669

Leech Hawk Water

Polariserte solbriller med kobber linse

Varenr: 260714
1 990,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Leech Hawk er laget for seriøse sportsfiskere. Med ventilerte neseputer, store linser og brede brillestenger for å holde synet ditt klarere ved at mindre lys slipper inn fra siden, som igjen minimerer belastning på øynene.

 

  • Tøffe polariserte solbriller
  • Ventilerte neseputer
  • Brede brillestenger
  • PA-linser (Polyamid)
  • Kobberlinse for bedre kontrast og dybdeskarphet
  • Ripebestandig belegg

 

Leech bruker kun den høyeste kvaliteten på linsene (PA) med flere belegg som anti-sjøvannsmotstand, Antirefleks for å forhindre sidegjenskinn. Innsiden av brillestengene har gummidetaljer på innsiden for en tettsittende og komfortabel passform. Rammene er produsert i TR90 materiale.

 

Egenskaper

 

Kobber linse

 

Kobberlinser hjelper til med å forbedre kontrasten og forbedre dybdeskarpheten for objekter som fisk mot vannfargede bakgrunner. Vi anbefaler å bruke kobberlinser da det i tillegg vil gi god definisjon og forhindre belastning på øynene. Dessuten egner den seg godt morgen og kveld og vil gjøre det mye lettere å se fisken.

 

Polarisert polyamid

 

PA-linser er produsert av en presisjonsinjeksjonsmaskin, som gir dem overlegne optiske egenskaper og uovertruffen klarhet sammenlignet med PC- og andre plastlinser. PA-linser har også god ripebestandighet. PA-linsen er superlett, fri for Biosfenol A og effektiviteten til polarisasjonen er 99 %

 

Speilbelegg

 

Denne funksjonen er kun kosmetisk og påvirker ikke synet. Den eneste måten å se fargen på linsen på er å se på den utenfra. Dette er et svært reflekterende speilbelegg som forhindrer at øynene til brukeren blir sett av andre.

 

Ripebestandig belegg

 

I møte med alle fremskritt innen brilleglassbelegg, er brilleglass fortsatt ikke ripesikkert, ikke engang glasslinser. Leech-brilleglassene er imidlertid behandlet foran og bak med et klart, hardt belegg som gjør de mye mer ripebestandig.

 

Ultrafiolett behandling UV400

 

Dette belegget forhindrer at solens UV-stråler skader øynene dine. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

 

Antireflekterende belegg

 

Antirefleksbelegg, også kalt AR-belegg eller antirefleksbelegg, forbedrer synet ditt gjennom linsene dine, så vel som utseendet til brillene dine.

 

De visuelle fordelene med linser med antirefleksbelegg inkluderer skarpere syn.
AR eliminerer gjenskinn fra sollys som reflekteres inn i øynene dine fra baksiden av de tonede linsene når solen er bak deg.

 

Saltvannsmotstandsbelegg

 

Dette belegget er spesielt utviklet for sjøforhold. Den beskytter linsen mot saltvann, som kan forårsake avskalling og korrosjon.

 

Den spesielle formelen er testet i Leech sine laboratorier. I tillegg til den forbedrede beskyttelsen, tilbyr den hydrofobe og oleofobiske effekter. Den ekstra beskyttelsen anbefales for lang og intens bruk i saltvannsområder

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support