396902 396902

Leech Reflex Blue

Kobber

Varenr: 234077
299,-
Ubekreftet 29.07.2022
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

En klassisk wayfarer-modell som er utformet for å sitte behagelig og formidle kvalitet. Brillestengene er litt bredere på siden for å redusere lys som kommer inn fra sidene. Leech premium-linsene gir deg polarisering av høy kvalitet og du unngår gjenskinn fra vannet. De har UV 400-beskyttelse for å beskytte øynene mot farlige UV-stråler. Reflex kommer i to forskjellige fargekombinasjoner: Sort innfatning med oransje detaljer og mørkeblå innfatning med lyseblå detaljer.

 

Kobberfargede linser


Kobberfargede linser forsterker kontrastene og forbedrer dybdeskarpheten slik at det er lettere å få øye på fiskene i vannet. Vi anbefaler kobberfargede linser fordi de også øker klarheten og beskytter øynene mot anstrengelse. De passer også perfekt i morgen- og kveldslys, og gjør det mye enklere å se fisken.

Premium+linser


Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Overflatebehandlinger for brilleglass

Ultrafiolett behandling, UV400


Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Leech Floating Strap
Velg
99,-
100+
Costa Del Mar - C-Mono Retainer
40%
Fra 59,-
99,-
Leech Floating Strap Black
Kjøp
99,-
20+
Smith Optics Visor Clip
129,-
Andre kjøpte også
Support