632569 632569

Leech Condor Water

Avanserte solbriller med kobber linse

Varenr: 260689
1 349,-Kampanjepris
1 990,-Ordinær pris
-+
4 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Leech Condor er en av Leech sine mest avanserte brillemodeller designet for fiskere og er 100 % designet av Leech fra bunnen av. Med ventilerte neseputer for å gi bedre luftstrøm og gummifunksjoner på innsiden av tinningene for å holde seg bedre på plass i lange dager ute på vannet. 

 

Denne modellen har den høyeste kvaliteten på linser (PA) med virkelig høy klarhet og polarisering. Selve linsen har flere belegg som anti-sjøvannsbestandighet for bedre å beskytte mot korrosjon. Antirefleksbelegg på innsiden for å hindre gjenskinn fra motlys. Rammene er produsert i TR90 materiale

 

Egenskaper

 

Kobber linse

Kobberlinser hjelper til med å forbedre kontrasten og forbedre dybdeskarpheten for objekter som fisk mot vannfargede bakgrunner. Vi anbefalte deg å bruke kobberlinser da det i tillegg vil gi dem god definisjon og forhindre belastning på øynene. Dessuten egner den seg godt morgen og kveld og vil gjøre det mye lettere å se fisken.

 

Polarisert polyamid

PA-linser er produsert av en presisjonsinjeksjonsmaskin, som gir dem overlegne optiske egenskaper og uovertruffen klarhet sammenlignet med PC- og andre plastlinser.

 

PA-linser har også god ripebestandighet. PA-linsen er superlett, fri for Biosfenol A og effektiviteten til polarisasjonen er 99 %

 

Speilbelegg

Denne funksjonen er kosmetisk og påvirker ikke synet. Den eneste måten å se fargen på linsen på er å se på den utenfra. Dette er et svært reflekterende speilbelegg som forhindrer at øynene til brukeren blir sett av andre.

 

Ripebestandig belegg

I møte med alle fremskritt innen brilleglassbelegg, er brilleglass fortsatt ikke ripesikkert – ikke engang glasslinser. Leech-brilleglassene er imidlertid behandlet foran og bak med et klart, hardt belegg som gjør dem mye mer ripebestandig.

 

Anti-reflekterende belegg

Antirefleksbelegg, også kalt AR-belegg eller antirefleksbelegg, forbedrer synet ditt gjennom linsene dine, så vel som utseendet til brillene dine. De visuelle fordelene med linser med antirefleksbelegg inkluderer skarpere syn.

 

AR eliminerer gjenskinn fra sollys som reflekteres inn i øynene dine fra baksiden av tonede linser når solen er bak deg.

 

Ultrafiolett behandling UV400

Dette belegget forhindrer at solens UV-stråler skader øynene dine. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

 

Saltvannsmotstandsbelegg

Dette belegget er spesielt utviklet for sjøforhold. Det beskytter linsen mot saltvann, som kan forårsake avskalling og korrosjon. Den spesielle formelen er testet i Leech laboratorier.

 

I tillegg til den forbedrede beskyttelsen, tilbyr den hydrofobe og oleofobiske effekter. Den ekstra beskyttelsen anbefales for lang og intens behandling i saltvannsområder

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support