Røye & ørretblinker

Vi på Skitt Fiske har et bredt utvalg av høykvalitets isfiskeutstyr fra anerkjente merker som Normark, Abu Garcia, Blue Fox, G. Eriksson, og Søvik. Vårt utvalg av røye- og ørretblinker er designet for å tiltrekke seg røye og ørret, uansett om du fisker under isen eller fra båt.

 

Blant vårt utvalg av isfiskeutstyr er røye- og ørretblinker en kundefavoritt. Disse er skjeer laget av tynne metallplater, gjerne med sterke farger og livlige bevegelser, ideelle for isfiske eller fiske fra båt etter røye og ørret.

 

Røye- og ørretblinker kommer i mange former, fra store og runde til avlange ovale skjeer. De er vanligvis laget av blankpusset kobber, messing eller sølv, og farger som rødt, blått og grønt er populære. Noen inkluderer også refleksmerker saom gjør blinkene uimotståelige for røye og ørret. Røyeblinkere brukes ofte med korte fortommer ned til agnet på en enkeltkrok, likt som under lokkemeitefiske.

 

Vanlige agn som kan brukes med røye- og ørretblinker inkluderer maggot, fjærmygg-larver, meitemark, rekebiter, eller kunstige agn. Disse blinkene fiskes ofte med rolige løft og raske nedslag, slik at blinket skjener ut til siden i fallet. Men som med alle fisketeknikker, er det ofte nyttig å variere teknikken for å maksimere sjansene for et vellykket fangst utpå isen eller fra båten.

 

Utforsk vårt utvalg av røye- og ørretblinker, sammen med annet premium fiskeutstyr, og ta fiskeopplevelsen til et nytt nivå. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å lande din neste store fangst!

 

Denne kategorien er allti fyllt til randen om vinteren med lekre røyeblinker og ørretblinker - Om sommeren anbefaler vi i steden markkrok, sluker eller spinnere til fiske etter røye og ørret.

 Bestselgere  i denne kategorien

Søvik Dividalsblinken
Velg
Fra 79,-
100+
Lokkeblink Landøblinken Mini
Velg
34%
39,-
59,-
100+
Lidmans Lys Draken Røyeblink
Velg
45%
Fra 49,-
89,-
20+
G.E.F Joesjö Røyeblink - 60mm
Velg
45%
Fra 49,-
89,-
9

 

 

Lokkeblink Landøblinken Kopper Mix LED
Kjøp
43%
39,-
69,-
20+
Arctic Charmer 11g - BPG
Kjøp
99,-
1
Arctic Charmer 11g - CGRGH
99,-
Arctic Charmer 11g - GGYH
99,-
Arctic Charmer 11g - GBGRH
99,-
Arctic Charmer 11g - CSPH
99,-
Arctic Charmer 11g - SBRH
99,-
Lokkeblink Landøblinken Kopper Rød LED
Kjøp
43%
39,-
69,-
100+