Bergans

 

Bergans Of Norway Logo

Bergans of Norway

Bergans lager turklær og utstyr av høy kvalitet på en mer bærekraftig måte, og har vært et pålitelig turfølge for normenn siden 1908.

 

Produkter for jakt, fiske og friluftsliv

Bergans er er kjent for sine høykvalitetsprodukter som er designet for å tåle tøffe forhold. Bergans har et bredt utvalg av produkter for sportsfiskere og friluftsmennesker, inkludert ryggsekkertelt, soveposer, tarp og jaktdresser med bukser og jakker. Noen bestselgere som Bergans Hogna jaktdressen og den ikoniske Bergans PowerFrame jaktryggsekken på hele 130 liter er spesielt verdsatt av reinsdyrjegee og hjortejegere.

 

Fuglejegere er helt avhengige av den lette og praktiske hoftesekken Bergans Budor Hip Pack m,ed integrert fuglenett.

 

Friluftsmennesker elsker Bergans ryggsekkene i 30-5 0liter, men også de større tursekkene på 65-95 liter.

 

Friluftsutstyr for pionerer gjennom et århundre med eventyr

Bergans of Norway er et norsk selskap med sterke verdier som har blitt drevet from av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med vår frilufts- og polarhistorie, eller vår innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

 

Fremtidsrettet utvikling

I dag er Bergans of Norway en ledende aktør innen utvikling av funksjonelt turutstyr og teknisk bekledning. I tett samarbeid med vårt testteam av profesjonelle polfarere og eventyrere utvikler vi utstyr av høy kvalitet. Bergnas sin unike historie og kunnskap om norsk natur er utgangspunkt for hvert eneste produkt vi lager. Dette har gjort flere av produkter til test- og prisvinnere, både nasjonalt og internasjonalt. Bergans brenner gor at folk skal være ute, nyte naturen og oppleve turglede. I dag og i fremtiden. For å sikre at kommende generasjoner også skal fp glede av frisk luft og ren natur, har Bergans forpliktet seg til å øke insatsen ytterligere. Ansvaret strekker seg fra produktutvikling med design og valg av materialer, over produksjon og transport, frem til bruk og utover det når produktet skal repareres, videreselges, redesignes eller resirkuleres.

 

Belive in Tomorrow - Explore Today

Les mer...Vis mindre...