635621

Bergans Vengetind 32L Black

Teknisk avansert lett ryggsekk

Varenr: 261452
1 099,-Kampanjepris
1 599,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Bergans Vengetind 32L er Bergans sin mest ventilerende bæresystem har blitt enda bedre. Serien Vengetind består av teknisk avanserte, lette ryggsekker. Vengetind 32 er et perfekt valg hvis du vil ha en robust og allsidig ryggsekk med høy ytelse og justerbar rygglengde.

 

Ryggsekken er utstyrt med VentiLightTM, vår nyeste teknologi innen lette og funksjonelle bæresystemer. Rygg i oppspent mesh (netting), skulderremmer og hoftebelte gir optimal ventilasjon og gjør Vengetind 32 til en fryd å bære, også på krevende turer. Ryggsekken er klargjort for drikkesystem og har festepunkter for utstyr som isøks og vandrestaver.

 

Bæresystem

Vengetind har et unikt bæresystem med rygg i oppspent mesh for utmerket ventilasjon. Ventilerende vattering for ekstra komfort i den følsomme korsryggen. Bæresystemet Quick Adjust PRO™ med et unikt, høydejusterbart ryggpanel gir utmerket ventilasjon.

 

Sekkepose

Toppåpning med snølås.

 

Lommer

Sidelommer i mesh. Stor frontlomme i mesh. Lommer på hoftebeltet.

 

Hoftebelte

Ventilerende og roterende hoftebelte.

 

Topplokk

Topplokk med utvendig lomme.

 

Ytterligere funksjoner

Kompresjonsremmer i sidene. Justerbar brystrem. Feste for isøks. Kompatibel med drikkesystem. Bærehåndtak. Bergans Pole Position™, et festepunkt for vandrestaver designet slik at du kan ta frem og legge vekk stavene uten å ta av deg sekken. Nøkkelfeste. YKK glidelåser. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

 

Lenge leve produktet

Bergans ønsker å gi produktene våre et lengst mulig liv. Blir produktet ditt ødelagt, kan du sende til Bergans for reparasjon. Har du ikke bruk for produktet lenger kan du pante det hos dem, så vil de selge det brukt eller lage et redesign-produkt av det.

 

  • StyleNumber: 4835
  • Volume: 32 L
  • Vekt: 1001 g
  • Rygglengde: 40–56 cm
  • Anbefalt pakkvekt, opp til: 12 kg
  • Utvendige mål, pakket (HxBxD): 60x31x26cm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support