635501 635501

Bergans PowerFrame BigPack 130L+ Grey

Den største Bergns ryggsekken

Varenr: 261422
4 599,-Kampanjepris
6 499,-Ordinær pris
-+
8 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Bergans PowerFrame BigPack 130+ er den seneste oppgraderingen av den største og mest robuste ryggsekk. Med sin avstivede pakkramme i aluminium og det prisbelønte bæresystemet har denne giganten en design som gjør at du kan bære store og tunge oppakninger på en enkel måte.

 

Hvis du strever med å få plass til alt i sekken, kan denne enkelt fjernes slik at du kan koble oppakningen direkte til rammen. Med pakkrammen fri er det praktisk talt bare din egen bærekapasitet som setter grensene for hva du kan få med deg.

 

Det er ikke bare rammekonstruksjonen som er forbedret i denne utgaven av vår legendariske PowerFrame. Hoftebeltet har nå blitt enda bedre og mer ergonomisk formet, noe som øker bærekomforten ytterligere.

 

Hvis du lurer på hva plusset i navnet betyr, viser det til de avtakbare sidelommene som rommer 10 til 12 liter hver, og som kommer i tillegg til selve sekken på 130 liter. Hvis du tar av lommene, kan du koble dem sammen med glidelås og bære dem som en egen liten ryggsekk. Ved å fjerne den ene eller begge sidelommene frigjør du plass til å feste annet utstyr på siden av ryggsekken, for eksempel ski eller jaktgevær.
 

Materialegenskaper

Hovedmateriale i 100 % polyamid med PFAS-fri impregnering. PFAS-fri WR: vannavstøtende finish uten bruk av skadelige kjemikalier. Produktet inneholder bluesign®-godkjente materialer og detaljer, noe som garanterer sikker kjemisk håndtering i produksjonen.
 

Bæresystem

Et komfortabelt 3-lags selesystem med individuell høydejustering av venstre og høyre skulderrem. PowerFrame – utvendig ramme beregnet for en oppakning på over 30 kilo. Konstruksjonen er stiv og motstandsdyktig nok til å tåle ekstrem belastning. Justerbare toppstrammere.

Jaktdetaljer

Fleksibel brystrem. Avtakbar ryggsekk. Sterk pakkramme i aluminium for tung oppakning. Kan brukes med 4124 Bird bag. Topplokket har uttak for radioantenne, som kan monteres begge veier.

Sekkepose

Ekstra stort hovedrom som kan deles inn i to separate rom. Tre innganger: toppåpning med snølås, to frontåpninger med doble glidelåser – en i øverste rom og en i nederste rom. Tre kompresjonsremmer i sidene. Sekken kan kobles fra pakkrammen i aluminium, slik at du kan feste oppakningen direkte til rammen og bæresystemet, som deretter kan brukes separat til å frakte andre ting, som kasser, jaktbytte osv. Molle-systemet rundt sekken gir mange muligheter for å stroppe fast det du måtte ønske til ryggsekken.

Lommer

To avtakbare og utvidbare sidelommer, som kan kobles sammen med glidelås og brukes som en egen ryggsekk. Hver sidelomme har et volum på 10–12 liter. En innerlomme i mesh i frontåpningen gir plass til småting. Stor lomme i topplokket og en liten lomme inne i lokket, med nøkkelkrok. Utvendig lomme for feste av ski, våpen, vandrestaver og fiskestenger.

Hoftebelte

Bergans Cradle Motion – en kurveformet funksjon som overfører belastning direkte fra den lastbærende strukturen til hoftebeltet, slik at hoftebeltet beveger seg på en vuggende måte når du går. Gir større bevegelsesfrihet og sikrer bedre balanse, stabilitet og bærekomfort. Med festepunkter for pulk. Stabiliserende stropper som bedrer stabiliteten ved at sekken kan trekkes nærmere kroppen.

Topplokk

Avtakbart flytende topplokk med flere festepunkter.

 

Ytterligere funksjoner

Kraftig bærehåndtak foran og bak. Rikelig med festepunkter over hele sekken. YKK glidelåser

Lenge leve produktet

Bergans ønsker å gi produktene våre et lengst mulig liv. Blir produktet ditt ødelagt, kan du sende til Bergans for reparasjon. Har du ikke bruk for produktet lenger kan du pante det hos Bergans, så vil de selge det brukt eller lage et redesign-produkt av det.

'

  • StyleNumber: 4500
  • Volume: 130 L
  • Vekt: 5420 g
  • Rygglengde: 37–62 cm
  • Hoftebelte, lengde: 67–130 cm
  • Anbefalt pakkvekt, fra: 20 kg
  • Anbefalt pakkvekt, opp til: 70 kg
  • Utvendige mål, pakket (HxBxD): H85 x D32 x B68 c

 

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support