397579 397579 397579 397579

Bergans Rondane V6 65L Black

Allsidig og slitesterk lett ryggsekk

Varenr: 234301
1 999,-Kampanjepris
2 299,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Bergans Rondane V6 65 liter er like lett, like teknisk, enda mer allsidig! Den sjette utgaven av Rondane-ryggsekkene har en helt ny look og et mer slitesterkt, PFAS-fritt Cordura®-materiale. Den stilrene designen og de praktiske egenskapene gjør at den passer like godt som reiseveske som tursekk.

 

En riktig justert ryggsekk er en garanti for en komfortabel og effektiv bæreopplevelse. Rondane V6 65 er utstyrt med Bergans QuickAdjust™ PRO, et sterkt system som gjør det mulig å raskt og enkelt justere ryggsekkens lengde perfekt etter kroppen.

 

Bergans FlowPanel garanterer optimal ventilasjon mellom deg og ryggsekken og gir en mer behagelig turopplevelse. En svært praktisk detalj hos Rondane er glidelåsåpningen langs hele fronten. Den gjør det superenkelt å finne tingene dine, enten du har system i sekken eller ikke.

 

Rondane V6 65 har også rikelig med lommer i alle størrelser – i topplokket, på frontåpningen, langs sidene og på det vatterte hoftebeltet. På utsiden har ryggsekken festepunkter for vandrestaver eller isøks, og flere hemper for å feste ekstra utstyr. Ryggsekken er klargjort for drikkesystem.

 

Bæresystem

Bergans QuickAdjust™ PRO, justerbar rygglengde. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Høydejusterbare strammeremmer øverst. Vattert hoftebelte og skulderrem.

 

Sekkepose

Toppåpning med snølås. Full glidelåsåpning i front. Kompresjonsremmer på hver side. Slitesterkt, PFAS-fritt Cordura®-materiale.

 

Lommer

Elastiske sidelommer i mesh. Lommer med glidelås på hoftebeltet. To glidelåslommer på topplokket. Stor lomme i mesh på innsiden.

 

Ytterligere funksjoner

Klargjort for drikkesystem. Justerbar brystrem. Feste for isøks. Bærehåndtak på toppen. Nøkkelkrok. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

 

Lenge leve produktet

Bergans ønsker å gi produktene våre et lengst mulig liv. Blir produktet ditt ødelagt, kan du sende til Bergans for reparasjon. Har du ikke bruk for produktet lenger kan du pante det hos dem, så vil de selge det brukt eller lage et redesign-produkt av det.

 

  • Volume:65 L
  • Vekt:1456 g
  • Rygglengde:43–62 cm
  • Hoftebelte, lengde:65–130 cm
  • Kvalitet:305D Cordura® Rip Stop
  • Anbefalt pakkvekt, opp til:17 kg
  • Utvendige mål, pakket (HxBxD):78x30x30 cm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support