301011 301011 301011

Vision Ace Shootinghead DH 46g

Floating Carrot - Orange

Varenr: 202378
649,-
-+
2 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

De velkjente ACE skyteklumpene er nå blitt enda bedre. Vision gikk i tankeboksen og etter 3 måneder med meditasjon og masse hjemmebrent kom dem tilbake til overflaten med en helt fantastisk tapering, The Carrot. Design av flueliner er ikke alltid rakettforskning. De nye klumpene har alle nødvendige egenskaper som for eksempel supertynne og sterke løkker i begge ender, markert på begge løkkene som sier hvilken ende man skal montere på skytelina samt vekt og synkegrad på klumpen.

De har også en supersensitiv stum kjerne som gjør at du kjenner det minste hugg.
Den største og mest radikale forandring i forhold til andre skyteklumper er Sliding Density™ konstruksjonen av skyteklumpene. Istedenfor å lage en line med 2 eller 3 forskjellige densitets materialer har man laget en kontinuerlig forandring av densitet. Så for eksempel Intermediate til Synk3 klumpene så endres densiteten gradvis fra intermediate til synk3. På denne måten har Vision laget en line som ikke har noen antydning til hengsling i kastet. Lina skyter ut med en silkemyk og kontrollert overrulling som gir ekstremt god energioverføring for å rulle ut alt fra de minste til de aller kraftigste fluene.

Med Sliding Density™ konstruksjonen sammen med den nye Carrot taperingen har Vision laget de mest lettkastede klumpene på markedet. Punktum.

En annen ting med disse klumpene er de jordnære fargene. Vision syntes at liner burde smelte sammen med fargene i vannlandskapet. Derfor har synkeklumpene farger som er brungrønne siden det er slik steinene og bunnen på elva ofte ser ut. Den flytende Carrot taperingen derimot, med sin HiFlo™ coating, flyter meget høyt i vannflaten og med gulrot-orange farge er den meget enkelt å se. Clear Float har en annen tilnærming. Den er helt transparent for å minimere skyggen den måtte vise på bunnen. Med andre ord, du skremmer mindre fisk og kroker mer. Den flyter lavere enn Float, nesten akkurat i vannfilmen, slik at forstyrrelsen i vannflaten under stripingen er minimal. Lavere flyteegenskaper gir også friksjon når man kaster og dette gjør at du lader stangen lettere.

ACE Carrot Float

 • HiFlo™ - coating, Orange farge
 • Synlig farge, lett å følge når man fisker

   
 • Vekt

   Lengde

  30g / 461grains

  10,7m

  34g / 523grains

  11,3m

  38g / 584grains

  11,7m

  42g / 646grains

  12,2m

  46g / 707grains

  12,5m

 

/

 

Andre kjøpte også
Guideline PE Backing, Yellow Yellow
Velg
Fra 219,-
15
Support