642008 642008

Sydvang Skaring 2P Ultralight Haute Red

3-sesongs tunneltelt for 2 personer

Varenr: 263048
3 519,-Kampanjepris
5 499,-Ordinær pris
FargevariantHaute Red
Vis varianter som liste
-+
4 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Skaring 2p Ultralight er et pålitelig tunneltelt fra Sydvang, designet spesielt for to personer.

 

Dette teltet kombinerer lav vekt og holdbarhet, noe som gjør det ideelt for turer hvor vekt og pakkstørrelse er avgjørende. Teltet har et stort fortelt som gir rikelig med plass til oppbevaring av utstyr og annet tilbehør. Inngangen til inner-teltet er utstyrt med myggnetting, som sørger for god ventilasjon og beskyttelse mot insekter.

 

For å sikre ekstra holdbarhet har teltet sterke festepunkter mellom inner- og ytterteltet. En av de praktiske funksjonene ved Skaring 2p Ultralight er at både inner- og ytterteltet kan settes opp samtidig. Dette gjør oppsettingen svært effektiv og praktisk, spesielt i dårlig vær. De reflekterende bardunene gir også bedre synlighet, noe som bidrar til sikkerheten i mørket.

 

Teltstengene og kanalene er fargekodet for enkel og effektiv oppsetting. Innvendig har teltet ventilasjonsåpninger med myggnetting, som kan justeres innenfra eller stenges helt ved dårlig vær. Dette gir mulighet for god luftsirkulasjon og komfort inne i teltet. I tillegg er teltet utstyrt med praktiske tørkesnorer både i forteltet og inner-teltet, som gjør det enkelt å tørke utstyr og klær. Fire oppbevaringslommer i inner-teltet gir også god plass til å organisere og oppbevare småting.

 

Skaring 2p Ultralight har en kapasitet på to personer og har følgende dimensjoner: 120 x 220 cm for inner-teltet og 160 x 110 cm for forteltet. Ytterduken er laget av slitesterkt nylon ripstop-materiale, mens innerduken er laget av pustende nylon ripstop-materiale. Gulvduken er dobbeltsidig silikonbehandlet nylon ripstop med en vannsøyle på 3000mm. Teltstengene er laget av DAC pressfit-poler, og teltet leveres med Y-formede plugger.

 

Totalvekten på teltet er ca. 2298g, og det kommer med en praktisk pakkpose med en størrelse på ca. 44 x 17 cm. Skaring 2p Ultralight er et pålitelig og funksjonelt tunneltelt som vil være en pålitelig følgesvenn for utendørsaktiviteter for to personer.

 

Med sin lave vekt, holdbarhet og praktiske funksjoner, vil dette teltet bidra til å skape gode opplevelser og komfortable netter under turen.

 

  • Kapasitet: 2 personer
  • Dimensjoner: 120 x 220 +160 x 110 cm
  • Ytterduk: NYLON RIPSTOP 15D DOUBLE SIDE SILICON 3000MM
  • Innerduk: NYLON RIPSTOP 15D BREATHABLE
  • Gulvduk: NYLON RIPSTOP 40D DOUBLE SIDE SILICON 3000mm
  • Teltstenger: DAC pressfit poles
  • Y-formet plugger
  • Vekt: Ca 2298g
  • Pakkstørrelse: Ca 44 x 17 cm

 

1% For The Planet Sydvang har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Sydvang tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Eagle Sammenleggbar Turstol Med truge
Kjøp
20%
479,-
599,-
3
Support