128189

Westin W4 Flytedress JetSet Lime Blk L

EN393 - 50 Newton oppdrift

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Westin W4 Flytedress JetSet Lime

 

 

En meget bra hel flytedress, kanskje en av de beste flytedresser for fritidsbruk som noen gang er produsert. Dressen er spekket med finesser, som du ikke har sett på et slikt plagg tidligere, men viktigst av alt, de er designet for å redde livet ditt om uhellet skulle være ute.

 
Flytedressen er vanntett, vindtett og varm, holder deg varm og tørr gjennom vår kalde vinter. Neoprene mansjetter i ermene, belte i livet og borrelås ved ankel og knær, begrenser vanninntrengning.Fullspekket med vannavvisende lommer, fløyte m.m.
 
Hetten kan taes av, munnbeskyttelse i hetten, for dager med mye vind. 3M Scotch reflekser, tapede sømmer, fluoriserende orange farge, som gjør deg lett gjenkjennelig når du ligger i sjøen. Superb vanntetthet, som skal holde ute de sterkeste stormer! Dressen har også bukseseler innvending for at den skal være med behagelig i bruk. 
 
Overgår alle Europeiske normer for flyteevne på slike plagg. Flyteelementer er sydd inn i hele dressen, som dermed holder deg flytende om du skulle falle over bord. Stoffeti dressen ervevd med materialer som gjør flytedressen så og si umulig å rive opp ved normal bruk.
 

 

"Westin W4 Flytedress Scoret 9 i Alt om Fiske Nr.2 2016!"

 

W4 flytedress er designet for sportsfiskere, og det merker du godt. Dressen har 9 forskjellige lommer for alt småutstyr en sportsfisker trenger å ha i lommene sine. Den har også seler, slik at du fint kan ta av deg oventil, uten at hele dressen sklir ned, noe som er praktisk på mer solfylte dager.

 

Ikke bare har dressen bra kvalitet og funksjonalitet, priser er også overkommelig. Og framfor alt - dette er en billig livsforsikring! W4 Flytedress har nødvendlige neongule innslag, refleksdetaljer som er vesentlig på en flytedress hvis du faller i vannet. Da blir du sett.

 


 

 

Saltvannsbestandige glidelåser.

NB!! Dette er ikke en overlevelsesdrakt, men en flytedress for svømmekyndige.
 
For mer info om størresler, se fanen for størrelseguide over denne informasjonen.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support