677682 677682 677682

Shimano Yasei LTD Pike Swi&Sb Cast 8'4"

60-180g 2-delt

Varenr: 271960
4 299,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Yasei LTD Pike Swimbait & softbait Cast 8'4" 60-180g 2-delt. Yasei LTD serien kombinerer det aller beste japanske stangdesignet med avansert karbonteknologi som vil matche og overgå forventningene til de mest krevende sportsfiskerne. Resultatet er en rekke avanserte spesialiserte stenger, designet spesielt mot gjedde, gjørs og abbor, ved bruk av de nyeste europeiske teknikkene. De samme kravene kan du finne i fiske etter havabor, ørret og andre predatorarter i sjøen som krever raske og responsive stenger.

 

  • Supersterk og responsiv
  • HPC karbon med spiral X og nanopitch
  • Fuji toppkvalitets stangringer og snellefeste
  • Lekker svart blankt design


Hvis du er en seriøs, artsorientert predatorspesialist, kan Yasei LTD stangserien være den perfekte løsningen for deg. En rekke modeller designet for å fiske de aller nyeste teknikkene, spesielt for målarten din. Disse modellene er spesialdesignet for å møte de høyeste forventningene, uten kompromisser, og henter inspirasjon fra noen av Europas beste predatorfiskere.

 

Ved å bruke eksklusiv Shimano karbonteknologi, kombinert med det fineste av komponeneter, har Yasei LTD noen av de mest avanserte, responsive aksjonene de noen gang har produsert.

 

Hver modell har et svært teknisk stangemne, laget av HPC Carbon med Spiral X Core og Nanopitch. Denne kombinasjonen av teknologi har gjort det mulig å tilpasse stengenes individuelle aksjoner, for å produsere de perfekte egenskapene som kreves for deres tiltenkte bruk. Fordelene med Spiral X Core er et virkelig høydepunkt på Yasei LTD, som reduserer vridning i stangemnet for nøyaktig kasting, øker styrke og kraft for selvsikker kjøring av tung fisk, og gjør det mulig å minimere stengenes vekt for forbedret ytelse og nytelse.

 

Og for å komplementere de fantastiske blanke svarte emnene, er de fineste Fuji stangringene og snellefeste valgt for å forbedre ytelsen og utseendet ytterligere.
Et umiddelbart merkbart trekk ved Yasei LTD er kombinasjonen av høykvalitetskork og karbon i håndtakene. Dette skiller stengene fra hverandre og støtter stengenes avanserte troverdighet ytterligere.

 

Baitcasting modellene drar også nytte av Shimanos Carbon Monocoque håndtak for den ultimate følelsen og responsen, og de solide tuppene i Perch finessemodellene har ultrasensitive TAFTEC Alpha-spisser, som beviser at ingen detaljer har blitt savnet.


Til syvende og sist, hvis du er en seriøs sportsfisker som ser etter kompromissløs perfeksjon for å matche din evne og dedikasjon, vil Yasei LTD nesten helt sikkert oppfylle og overgå dine høye forventninger.

 

 

ModellLengdeKastevektTransportlengdeVekt
Yasei LTD PIke Simbait & Softbait8'4"60-180g132cm250g
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support