632001 632001 632001

Shimano Yasei Pike XH Cast 2,50m 40-120g

Kraftig spinnstang til gjeddefiske!

Varenr: 260547
2 399,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Yasei Pike Cast er perfekt når du liker å jakte på med de store gjeddene med sluker og baits som er opptil XXL-størrelse, har vi de perfekte stengene i vårt utvalg for deg.

Starter med en Yasei Pike Casting 250XH, som er en 2-delt stang med en kastevekt på opptil 100 gram. Den perfekte stanga når du liker å fiske med større spinnerbaits, medium til store softbaits og swimbaits eller til og med crankbaits i kombinasjon med en kraftig baitcasting snelle. I tillegg trenger du ikke å skaffe deg en annen stang for å fiske med deadbait og en dupp om vinteren, siden Yasei Pike Casting 250XH også er perfekt for denne teknikken!

Den bøyer seg veldig godt på en gjedde, men har fortsatt nok ryggrad til å sette kroken skikkelig. Det lette emnet sørger også for at du kan nyte å fiske med denne stanga hele dagen uten å føle deg sliten.

 

  • 2 Delt
  • Fuji palming snellefeste

 

Yasei Pike Casting 230XXH Yasei Pike Casting 230XXH er designet for å kaste store opp til XXL sluk som store spinnerbaits, store softbaits, swimbaits etc. opp til 170g. Som med hver eneste stang i Yasei-serien, har hver modell blitt evaluert i detalj. På denne stanga satte vi et spesielt Fuji Palming-snellefeste. Dette spesielle snellefestet gir deg mye bedre grep når du fisker med tungt agn.

I tillegg eliminerer palming-snellefeste irritasjonen av en avtrekker mellom fingrene og slapper av i håndleddet på grunn av vinkelen du holder stangen i. På den måten sørger du for at du kan kaste store agn hele dagen uten å oppleve deg sliten.

 

HI-POWER X

Forsterket konstruksjon gjør stanga tøffere og sikrer at den bøyer seg mer nøyaktig

I Hi-Power X-konstruksjon er emnets ytterste lag viklet diagonalt med karbontape, som danner en rekke "X"-former langs hele stanga. Bredden på båndet, viklingsvinkelen og den delen av stangen som vikles er finjustert i henhold til stangas bruksområde. Fleksibiliteten gjør at Shimano kan justere disse omslagene under konstruksjonen for presise handlinger, forbedret total styrke og ekstra vridningsmotstand. Kort sagt, Hi-Power X-konstruksjon gir skarp og skarp stangkontroll av fiskeren.

 

 

SKU NUMBER TOTAL LENGTH (M) ROD ACTION NO. OF PIECES CASTWEIGHT (G) GRIP MATERIAL GUIDE FRAME MATERIAL REEL SEAT BLANK MATERIAL & CONSTRUCTION
YASAXPIC23XXH 2.3 Fast 2 56-170 EVA Stainless Steel Fuji TVS High Modulus Full Carbon
YASAXPIC25XH 2.5 Fast 2 40-120 EVA Stainless Steel Fuji TVS High Modulus Full Carbon
YASAXPIC26 2.6 Fast 2 120-270 EVA Stainless Steel Fuji TVS High Modulus Full Carbon
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Sufix 832 Gore Coastal
Velg
249,-
20+
Sufix Advance Clear
Velg
Fra 199,-
100+
Alternativer
Support