677670 677670 677670 677670 677670 677670 677670 677670 677670

Shimano Yasei Pike Swimb & BB Cast 7'8"

120-170g 2-delt

Varenr: 271957
2 699,-
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Yasei AX Pike Swimbait & Big Bait baitcaststang. Yasei Swimbait/Big bait stangen er en baitcaststang i et middels prissjikte og er en spesiell stang designet for "stor bait" spesialister som foretrekker å bruke større baits. Hybridaksjonen har en lang rask avsmalning, som gir litt mer mellomseksjonsfleks. Dette forbedrer kontrollen på det du har i enden av snøret når du bruker en jevn innsveivingsteknikk, men har fortsatt hastigheten til å legge til rykninger og bevegelse om nødvendig.

 

  • High Modulus Full Carbon-emne
  • Hi-Power X-teknologi og Nano Alloy
  • Fuji Alconite K-type stangringer
  • Fuji PSS snellefeste
  • 2-delt
  • Transportlengde: 123cm


Å lage den perfekte store swimbait-stangen skaper flere utfordringer. For det første må stangen kaste store baits langt, så det kreves en rask aksjon med en kraftig rygg. Men fordi swimbaits vanligvis sveives inn med monotone hastigheter, på samme måte som med crankbait, må stangen absorbere noe av 'slingringen' for å jevne ut aksjonen, og dette gjøres best med en "mykere" stang. For å komme seg rundt utfordringen har Yasei Swimbait/Big bait en utvidet rask konisk tupp, kombinert med en lengre lengde på 2,40 m.

 

Det er vanskelig å beskrive, men så snart du fisker med den, vil du føle nøyaktig hva Shimano mener. Vurdert til å kaste baits i det tunge 120-170g sjiktet, og kombineres best med en 300 størrelse baitcastingsnelle. Du vil du umiddelbart sette pris på den raske tuppen og kraften i bunnseksjon kombinasjonen når du kaster. Likevel når du begynner å sveive inn, vil du føle at den midtre delen av stangen jobber med å absorbere vibrasjoner, og holder baitet balansert og ektefølt. Selvfølgelig kan du kaste inn noen rykk og bevegelser for å variere, da stangen har en rask nok aksjon til å gjøre presise skarpe bevegelser.

 

Yasei Swimbait/Big bait er produsert på et High Modulus Full Carbon-emne, bygget med Hi-Power X-teknologi og Nano Alloy. Dette reduserer vridning i stangen når du kaster og kjører fisk, noe som er viktig når du kjemper mot veldig stor fisk som legger mye kurve og press inn i stangen. Lettheten til høykvalitetsmaterialene reduserer også den totale stangvekten, for et mer behagelig fiske, samtidig som den beholder kraften som kreves for å takle ekstra store baits.


For ytterligere å øke den totale ytelsen, er denne stangen utstyrt med den nyeste design Fuji Alconite K-type stangringer. I tråd med design av høy kvalitet er et superkomfortabelt Fuji PSS snellefeste montert på det spesialdesignede EVA-håndtaket med delt grep, noe som gir denne stangen et moderne, iøynefallende utseende som matcher dens strålende fiskeytelse.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support