632193

Shimano Lesath Spinning Sea Trout 9'

5-25g 2-delt

Varenr: 260595
7 999,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Shimano Lesath Sea Trout er den mest avanserte sjøørretstangserien Shimano noen gang har produsert og har blitt designet uten kompromisser.

 

Den moderat raske aksjonen kaster et bredt spekter av slukstørrelser bemerkelsesverdige lengder, spesielt når de slås sammen med Shimanos beste haspelsnelle som Stella og TwinPower, og den lette konstruksjonen og balansen holder når du fisker hardt i krevende forhold. Hvis du er en seriøs sjøørretfisker, vet du allerede at sjøørretfiske er en tøff utfordring som krever dedikasjon, en positiv holdning og det beste utstyret som matcher dine evner.

 

Det er for deg Shimano har designet Lesath Sea Trout-serien for. Velg en og du vil umiddelbart gjenkjenne og sette pris på fordelene med høyteknologisk karbon som brukes i det slanke emnet, ettersom det blir en naturlig forlengelse av hånden og armen din. Kast en og du vil bli overrasket over hvor langt de minste sluk vil fly, og når du kroker en fisk, selv på lang avstand, vil du aldri bli lei av den perfekte kjøring av fisk med den ultimate fiskestanga

 

  • High Modulus Full karbon
  • Spiral X Core
  • Hi-Power X
  • Nanopitch-teknologi
  • Shimano CI4+ snellefeste
  • Carbon Monocoque håndtaket
  • Fuji Titanium SiC K-Type stangringer

 

Den fantastiske ytelsen til Lesath Sea Trout er laget av en kombinasjon av Shimanos mest avanserte karbonteknologi. High Modulus Full karbon har også Spiral X Core, Hi-Power X og Nanopitch-teknologi. Denne kombinasjonen reduserer diameter og vekt, samtidig som den beholder den nødvendige styrken og hastigheten for å slå sluk av alle størrelser over store avstander og med laserlignende nøyaktighet for å vise fisk.

 

Det er tre 2-delte modeller i serien. Alle er mellom 9 fot (2,74 m) og 10 fot (3,05 m) lange med kastevekter for å dekke alle sjøørretsluk fra så lette som 5 g opp til 35 g avhengig av valgt modell. Et spesialdesignet Shimano CI4+ snellefeste blander seg sømløst med Carbon Monocoque håndtaket og ultralette Fuji Titanium SiC K-Type stangringer fullfører de svært tekniske, kompromissløse stengene som er satt til å bli high-end benchmark som andre vil bli bedømt etter.

Ultratynt emne bygget ved hjelp av High Modulus Carbon Full Carbon Spiral X Core, Hi-Power X og Nanopitch optimerer ytelsen Ultralette Fuji Titanium SiC K-Type stangringer forbedrer ytelsen Eksklusivt Carbon Monocoque håndtak for maksimal følsomhet Spesialdesignet SHIMANO Ci4+ snellefeste Leveres med luksuriøs hardcase for sikker transport

 

 

HI-POWER X

Forsterket konstruksjon gjør stanga tøffere og sikrer at den bøyer seg mer nøyaktig

I Hi-Power X-konstruksjon er emnets ytterste lag viklet diagonalt med karbontape, som danner en rekke "X"-former langs hele stanga. Bredden på båndet, viklingsvinkelen og den delen av stangen som vikles er finjustert i henhold til stangas bruksområde. Fleksibiliteten gjør at Shimano kan justere disse omslagene under konstruksjonen for presise handlinger, forbedret total styrke og ekstra vridningsmotstand. Kort sagt, Hi-Power X-konstruksjon gir skarp og skarp stangkontroll av fiskeren.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support