631925

Shimano Genpu XT 200 PG

Baitcastsnelle perfekt for havfiske

Varenr: 260528
1 199,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Genpu XT er spesielt utviklet for en rekke lette offshore vertikale fiske teknikker. Modellen 200PG/201PG har en 60mm kraftig sveiv med en CI4+ ekstra stor sveiv, som sikrer et solid grep og komfortabelt oppsveiving fra dypet. Selv om det er en veldig kompakt og enkel å håndtere snelle, har den en linjekapasitet på 200m av PE2, noe som gjør det mulig å fiske på betydelige dyp.

 

  • Snørekapasitet: 200m/0,23mm
  • Kulelager: 5,5:1
  • Bremsekraft: 5,5kg
  • A-RB kulelager

 

Snellen har en stor linekapasitet på 200m – 0,23mm (30lb) for dypt vertikalfiske med et bredt utvalg av pilker og sluk. Lettvektsjigging til havs blir stadig mer populært rundt europeiske farvann, med sportsfiskere som bruker metoden for å målrette mot et bredt spekter av arter fra sportslig havabbor til stor kraftig torsk. Hvis du ønsker å komme inn på denne siden av sporten, vil Genpu XT snella, kombinert med middels priset lette saltvannsjiggerstenger åpne opp en helt ny verden av spennende fiske.

 

Ved første øyekast ser Genpu XT ut som en baitcasting snelle med et stort håndtak, og du kan være usikker på dens egnethet for saltvannsjigging. Men vær trygg, den har byggekvaliteten og kraften til å møte alle lettvektsutfordringer på strak arm. Shimano gir av høy kvalitet, skjermede kulelagre i rustfritt stål og det store krafthåndtaket, kombinert med et kraftig girforhold på 5,5:1 og 5,5 kg luftmotstand, vil sikre at du har kontroll over alt du hekter på. Og fordi den er så kompakt og lett, kan du være sikker på at du vil ha en flott tid med å bruke den.

 

S A-RB kulelager

S A-RB kulelager gjennomgår samme prosess som Shimano's A-RB kulelager, men har skjold på begge sider av kulelageret. Disse skjoldene reduserer muligheten for at salt eller sand hindrer rotasjonen av kulelageret.

 

Super Free Spool

Super Free Spool reduserer friksjonen på spolen under kastet og forbedrer kasteeffektiviteten.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support