631985 631985 631985 631985

Shimano SLX XT DC 71

En ledende baitcast snelle fra shimano

Varenr: 260543
2 999,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano SLX DC XT er den ledende baitcast snelle modellen i den enormt populære SLX-serien. Med Shimanos mest avanserte I-DC5 Intelligent Digital Control-bremsesystem og en MGL III-spole med lav treghet, maksimerer den kasteytelsen på tvers av alle størrelser av baits, inkludert ultralette finessestørrelser.

Hvis du vil ha direkteheten som en baitcasting snelle leverer, kombinert med hvor enkel kastingen blir og allsidigheten til en haspelsnelle, bør SLX DC XT være øverst på listen din.


I hjertet av den bemerkelsesverdige kasteallsidigheten er en kombinasjon av lav treghet MGL III-spolen og I-DC5 Digital Casting Control. Spolen er ultralett, og når den er fylt med multifilament eller monofilament, roterer den med en silkemykhet og letthet for å maksimere kastelengden.

Men den virkelige hemmeligheten er det eksklusive I-DC5-systemet. Dette gjør at du kan stille inn kastebremsen for den typen line du bruker og også størrelsen på baitet, fra stor til ultralett finesse (pluss og ekstra friksjonsfri) som tilbyr fantastisk, problemfri, automatisk kastekontroll ved en vridning på en skive.

Inne i HAGANE-huset i aluminium (med ultralette CI4+ sideplater), er en kombinasjon av Micro Module Gear og X-SHIP. Dette gir den umiskjennelige glattheten forbundet med Shimano Baitcasting sneller og nok kraft til å takle de største ferskvanns fiskene. Stjernebremsen som er enkel  å justere har Cross Carbon Drag Washers, som sikrer at når det er på tide å bruke ekstra press, vil du aldri føle deg ute av kontroll. Fra ultralette finessesluk til middels store jigger og crankbaits, SLX DC XT er en ekte allrounder for den seriøse predatorfiskeren.

 

 

  • Hagane Body
  • SF Super Free Spool
  • S3D
  • I-DC 5

 

HAGANE

HAGANE er et Shimano snelle designkonsept laget for å tåle kontinuerlig bruk og ekstrem misbruk. HAGANE er en innovasjon med innebygd seighet og holdbarhet som fungerer sammen med Shimanos presisjonsteknikk. HAGANE er for alle sportsfiskere.


MICROMODULE

MicroModule Gear-teknologien skaper en jevn apportering ved å bruke mindre tenner for å øke antall kontaktpunkter mellom drivgiret og pinjonghjulet.


X SKIP

X SHIP gir forbedret utstyrs holdbarhet. Ved å støtte pinjonghjulet i begge ender med lagre, opprettholder pinjonghjulet nøyaktig innretting med drivhjulet. Denne økte støtten gjør at girene kan holde seg i samme posisjon under de tyngste belastningene. X-Ship-teknologi eliminerer også friksjonen mellom spoleskaftet og utstyret for ytterligere å være til fordel for sportsfiskere med forbedret kasteytelse og kasteavstand for lettere sluk.


HAGANE KROPP

HAGANE-kroppen er en snelle kropp av metall med høy stivhet. Kroppens stivhet og slagmotstand eliminerer praktisk talt kroppsbøying på snellen mens du kjemper mot en fisk. Resultatet forvandler fiskerens handlinger direkte til sveivekraft.


MGL SPOOL?

MGL Spool III er spolen med lav treghet som er designet med en tynn spolvegg som holder holdbarheten, Dette bidrar til å forbedre støpeytelsen, rask respons, lang avstand, støpefølelse og støpestabilitet.


I-DC5

DC-bremsesystemet oppfatter den skiftende spolhastigheten og kontrollerer bremsekraften med mikrodatamaskinen, og gir kasteytelse av langdistanse og anti-backslash. I-DC5-bremsen er kombinasjonen av 3 moduser: FL (Fluoro), P (PE), N (Nylon), med 5 skivejusteringer for å muliggjøre presise og enkle innstillinger.


CROSS CARBON DRAG

CROSS CARBON DRAG gir jevn frigjøring og holdbarhet.


S3D

S3D SPOOL fører til betydelig redusert spolevibrasjon. Dette skaper en jevn følelse ved støping.


S A-RB

S A-RB-lagre går gjennom samme prosess som Shimanos A-RB-lagre, men har skjold på begge sider av lagrene. Disse skjoldene reduserer muligheten for at salt eller sand hindrer rotasjonen av lageret.


SUPER FREE SPOOL
SUPER FREE SPOOL reduserer friksjonen på spoleakselen under støpingen og forbedrer støpeytelsen.


Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support