681161 681161 681161 681161

Leech X1 Water

Polariserte solbriller med blå linse

Varenr: 272829
999,-Kampanjepris
1 490,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Leech X1 Water polariserte solbriller. Når høy ytelse er avgjørende for fisket ditt, kan du stole på komponentene i X-serien. Disse polariserte solbrillene er designet for å være på vannet hele dagen. Brillene har polykarbonatglass og en innfatning laget av TPE (termoplastisk elastomer), og er slitesterke og enkle å bruke. X1 har gummi i stengene og neseputer for økt komfort på de riktige stedene. Kombinert med det fleksible materialet i rammen gjør dette X1 til leechs mest fleksible modell.

 

Polykarbonat (PC)

Ved å injisere polykarbonatmaterialet rundt det polariserte materialet, skaper vi disse høykvalitetslinsene. Polykarbonat er et holdbart materiale og veldig vanskelig å ødelegge. PC-linser tilbyr høy klarhet og effektiviteten av polariseringen er 99 %.

 

Hydrofobt linsebelegg

Forestille deg hvor mye bedre du vil se i regnet med et par hydrofobe linser. Dette belegget binder sammen molekylene i linsen og etterlater ingen plass for vann å trenge inn og skape permanent vannskade. Dette reduserer behovet for å rengjøre linsen så ofte som andre linser, samtidig som rengjøringsprosessen blir enkel. Se klarere med solbriller som har hydrofobt belegg festet, og la vannet gli lett bort fra linsens overflate.

 

Ripebestandig linsebelegg

Til tross for alle fremskrittene innen brilleglassbelegg, er brilleglass fortsatt ikke ripefrie – ikke engang glasslinser. Imidlertid er Leech-brilleglass behandlet foran og bak med et klart, hardt belegg som gjør dem mye mer ripebestandige.

 

Ultraviolett behandling UV400

Dette belegget hindrer solens UV-stråler i å skade øynene dine. 100 % UVA, UVB og UVC-beskyttelse.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support