681201 681201 681201 681201 681201

Leech X Street Black

Polariserte solbriller med Copper linse

Varenr: 272839
1 490,-
-+
4 stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Leech X Street-serien er det perfekte valget for moderne, urbane menn og kvinner i alle aldre. Street er den bestselgende modellen fra Leech. Det var Street som bokstavelig talt satte Leech på kartet blant fiskeentusiaster. Etter omfattende studier har vi klart å finne en passform som sitter godt på 90 % av de som prøver modellen.

 

Street er en wayfarer-modell med Premium+ linser for å gi maksimal visuell komfort og beskyttelse. Street Black har en hel-svart ramme med grå linser, noe som gjør den til det opplagte valget for sterke lysforhold.

 

Grå linse

Grå linser er flotte for solfylte dager, ettersom de tilbyr reduksjon av lys og ikke forvrenger farger slik andre linser gjør. Videre forhindrer disse solbrillene øyetretthet. Fiskere som fisker i elver med grå bunn bør velge grå briller.

 

Polykarbonat (PC)

Ved å injisere polykarbonatmaterialet rundt det polariserte materialet, skaper vi disse høykvalitetslinsene. Polykarbonat er et holdbart materiale og veldig vanskelig å ødelegge. PC-linser tilbyr høy klarhet og effektiviteten av polariseringen er 99 %.

 

Hydrofobt linsebelegg

Forestille deg hvor mye bedre du vil se i regnet med et par hydrofobe linser. Dette belegget binder sammen molekylene i linsen og etterlater ingen plass for vann å trenge inn og skape permanent vannskade. Dette reduserer behovet for å rengjøre linsen så ofte som andre linser, samtidig som rengjøringsprosessen blir enkel. Se klarere med solbriller som har hydrofobt belegg festet, og la vannet gli lett bort fra linsens overflate.

 

Ripebestandig linsebelegg

Til tross for alle fremskrittene innen brilleglassbelegg, er brilleglass fortsatt ikke ripefrie – ikke engang glasslinser. Imidlertid er Leech-brilleglass behandlet foran og bak med et klart, hardt belegg som gjør dem mye mer ripebestandige.

 

Ultraviolett behandling UV400

Dette belegget hindrer solens UV-stråler i å skade øynene dine. 100 % UVA, UVB og UVC-beskyttelse.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support