Undertøy

Godt undertøy holder deg varm og tørr på selv de kaldeste tidene av året. Hos Skitt Fiske får du ullundertøy og teknisk undertøy i alle farger og fasonger. Velg mellom undertøy i for eksempel mikrofiber, bambus, bomull eller ull. 

 

Her finner du ullundertøy og teknisk undertøy i stillongs og gensere i høy kvalitet til dame og herre. Med både beina og overkroppen varm og god er du klar for alt naturen måtte by på. Vi har kjente merker som Tufte, Brynje, Fjellulla og mange flere. 

 

Ullundertøy

Ullfibrene i ullundertøy inneholder mye luft, som gir en veldig god naturlig isoleringsevne. Ullens evne til å ta opp store mengder vann uten å føles fuktig og kaldt, gjør at ull holder på varmen også når det er blitt vått. I tillegg frakter ullen vann og svette vekk fra kroppen.

 

Det beste er å ha ullundertøyet innerst på kroppen. Noen har dårlig erfaring med at dette kan klø, særlig om man har sensitiv hud. I dag finnes det en rekke ullundertøysprodukter som ikke har dette problemet. To-lags ullundertøy har et mykere stoff (som bambus eller supermyk merinoull) på innsiden for god komfort, og varm og isolerende ull på utsiden.

 

Ull har en naturlig egenskap som gjør at den i liten grad tar opp lukt fra kroppen. Skulle du likevel ha behov for å fjerne dårlig lukt fra ullundertøyet ditt, er lufting den mest effektive måten gjøre det på. Heng plaggene ute eller inne, gjerne i litt fuktig luft. Du kan også vaske de aller fleste ullprodukter i vaskemaskinen på 30 grader med vaskemiddel for ull. Har vaskemaskinen din et eget ullprogram er det det beste. 

 

Teknisk undertøy

Teknisk undertøy har kommet langt de siste årene. Superundertøy er gjerne laget i blant annet polyester, som leder bort fuktighet og holder deg tørr og komfortabel. I tillegg holder mikrofiberundertøy bakterier i sjakk. Enten du er en idrettsutøver, jeger, turgåer eller bare noen som ønsker mer komfort og mindre klesvask, er teknisk undertøy et godt alternativ.

 

Undertøy i bambus

Det er mange grunner til å elske bambusundertøy. For det første er de ekstremt komfortable. De er også varme, noe som gjør dem gode for kaldt vær. Bambusviskose, som er stoffet undertøyet er laget av, er et mykt, lett stoff som føles godt mot huden din. Den er også fukttransporterende og pustende, slik at du ikke blir svett eller ukomfortabel selv om du har dem på hele dagen. 
 

Les mer...Vis mindre...

 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

MoveOn Tuven Superundertøy Dame
Velg
60%
99,-
249,-
1
Tufte Polarflik Half Zip for herrer
Velg
54%
599,-
1 299,-
1
Urberg Selje Top Merino-Bamboo W
Velg
40%
419,-
699,-
20+
Urberg Selje Merino-Bamboo Pants W
Velg
40%
419,-
699,-
20+
Urberg Ervik Merino Boxer Women's XS Chili
Kjøp
60%
107,-
269,-
10
Urberg Ervik Merino Boxer Women's S Chili
Kjøp
60%
107,-
269,-
9
Gridarmor Ulvik Wool Top Women's
Velg
47%
349,-
659,-
20+
Gridarmor Ulvik Wool Top Men's
Velg
47%
349,-
659,-
3