453178 453178

Tufte Essentials Boxer Briefs S

Pompeian Red/ Grenadine

Varenr: 252751
150,-Kampanjepris
279,-Ordinær pris
-+
7 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Boxeren fra Tufte er en mykere og mer komfortabel boxer som raskt blir en favoritt.

Laget av vårt SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør boxeren usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. At den også er laget på en bærekraftig måte gjør Tufte Essentials Boxer Briefs til en absolutt favoritt i bokserskuffen for alle menn. Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert er den også, som vil si at plagget er helse- og allergitrygge og som garanterer et minimum av restkjemikalier i plaggene.

Forskjellen på denne og Tufte Boxer Briefs? Denne er ensfarget, eller med kontrastfarget strikk i grå, med kun en liten nyanseforskjell på logoen. I tillegg er logoen bittelitt mindre. Kort oppsummert; litt mer diskré, men akkurat like komfortabel.

MATERIALE OG VEDLIKEHOLDMateriale: 95 % SoftBoost™ (50 % bambus lyocell og 50 % modal) og 5 % Elastan
Vedlikeholdsråd: Maskinvask ved 60°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer.
Tenk på miljøet – ikke vask for ofte.

PRODUKTDETALJERDetalj: Strikk i livet med Tufte logo, fôret front, medium lengde
Mønster: Ensfarget eller melert

 

 

Om Tufte Wear
De siste fem årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff i vinter!

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support