415576 415576 415576 415576

Garmin fenix® 7 Sapphire Solar

Carbon Grey

Varenr: 240264
8 499,-
FargevariantCarbon Grey
Vis varianter som liste
-+
Bestillingsvare (Forventet 10 dager)
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Utfør alle mulige sports- eller utendørsaktiviteter med den robuste fenix 7 Sapphire Solar GPS-multisportsklokken.


Den ripebestandige Power Sapphire™- linsen for solcellelading bruker solens energi til å forlenge batteritiden – det gir kraft til avanserte treningsfunksjoner, sportsapper, sensorer for overvåking av helse med mer.


 • Opplev enestående batteritid med solcellelading.
 • Pulsmåling på håndleddet og pulsoksymetri.
 • Trenger du en løpetrener som kjenner terrenget? Da bør du ta en titt på PacePro™-funksjonen
 • Naviger med forhåndslastede TopoActive Europe-kart, og bruk den innebygde Wi-Fi®-funksjonen for å oppdatere enkelt.
 • Hør på flotte sanger med musikk fra håndleddet ditt, uten en telefon som tynger deg ned.
 • Gjør mer. Lad mindre. Solcellelading gir opptil 22 dager med batteritid i smartklokkemodus.
 •  

   

   

  INNEBYGDE SPORTSAPPER
  Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terreng- og baneløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf, surfing, klatring innendørs med mer.

  ALPINT
  Hold deg oppdatert når du er ute i snøen. Denne forhåndslastede profilen hjelper til med å skille mellom skigåing og klatring. Den viser statistikk som er spesifikk for enten stigning eller nedstigning.

  LANGRENNSSTATISTIKK
  Når klokken er parkoblet med HRM-Pro™-pulsbeltet (selges separat), kan de gi deg informasjon om langrennsøktenes faktiske treningsbelastning.

  FUNKSJONER FOR SURFEREN
  Gjør deg klar til å surfe på et par bølger. fenix klokken er kompatibel med Surfline Sessions™, som lager en video av hver bølge du surfer på foran et Surfline®-kamera4. Dermed kan du se dem senere med Surfline Sessions-abonnementet for å se hvordan det gikk.

  MTB-DYNAMIKK
  Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

  HIIT-TRENINGSØKTER
  Denne aktivitetsprofilen sporer de høyintensive intervalløktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinerte økter. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller og mer.

  DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
  Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turanbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen

  VISUELL LØPSBEREGNING
  Basert på løpshistorikken og den generelle formen din, gir denne funksjonen deg et anslag over hva tempoet ditt kan være på distansen du vil løpe. Trenddata viser hvordan treningen din har innvirkning over tid.

  PACEPRO™-TEKNOLOGI
  PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

  CLIMBPRO-FUNKSJON
  Bruk ClimbPro-klatreplanleggeren for å se sanntidsinformasjon i nedlastede løyper om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde samt nedstigning og flate partier.

  YTELSESMÅLINGER
  Vis avansert treningsstatistikk som løpsdynamikk, varme- og høydejustert VO2 max, justering for terrengløp, restitusjonsrådgiver og mye annet.

  UTHOLDENHET I SANNTID
  Bruk disse dataene om utholdenhet til å spore og administrere anstrengelsene dine – og unngå å bli overanstrengt på starten av løpe- eller sykkelturen.

  RESTITUSJONSRÅDGIVER
  Etter hver treningsøkt gir restitusjonstid deg beskjed når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Det tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

   


    
  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Support