Fiskestang og fiskeutstyr til barn

 

Fiske gir barn en uforglemmelig opplevelse og skaper en interesse for friluft for resten av livet. Barn liker å fiske bare de får fisk. Derfor burde man velge en metode som gir den gode opplevelsen uansett ferdigheter, kunnskap eller alder. Og her passer meitefiske perfekt inn.

 

Vi har samlet fiskestenger og fiskeutstyr til barn i en egen kategori så det skal bli enklere å finne frem.

Meitefiske for barn

Meitefiske på små skogsvann med dupp, eller sluk og spinner eller fiske i bekker eller småelver med dupp og mark er som regel ganske sikre valg. Dette er fiskemetoder og aktiviteter som mange av oss andre har vokst opp med, og som har gitt oss et grunnlag for interesse for friluft som vi utøver i dag. Hvorfor ikke la barna oppleve det samme som du gjorde? Ta de samtidig med til samme fiskeplassene som du hadde dine første fisketurer.

 

Meitefiske kan være ganske stillesittende fiske da man stirrer på en dupp, eller fisken kanskje ikke er helt på hugget. Da er det viktig og ha noen andre aktiviteter for å holde motet oppe. det kan være så enkelt som å fyre opp et bål og grille et par pølser, eller til og med et par ørreter. Det er INGEN ting som smaker så godt som selvfanget fisk ute i naturen. Så lykke til og Skitt Fiske!

Les mer om meitefiske for barn her...Vis mindre...

 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

Orvis Clearwater Pustende vader Vader til barn
Velg
35%
Fra 1 959,-
2 999,-
3
Lille Viking Fiskehåv
Kjøp
40%
95,-
159,-
9
Lille Viking Krabbesnøre
59,-