Belly- & Pontongbåter

Her finner du alt du trenger for å utforske fiskevannet på en komfortabel og spennende måte, enten du er interessert i predatorfiske, haspelfiske eller fluefiske!

 

Bellybåter og pontongbåter er den perfekte løsningen for sportsfiskere som ønsker å komme nærmere fiskestedene. Med våre robuste og stabile båter kan du enkelt manøvrere deg gjennom vannet og finne de beste fiskeområdene, selv helt inne ved sivkanten.

 

Enten du foretrekker en enkel bellybåt eller en mer avansert pontongbåt, har vi et bredt utvalg som passer til dine behov. I tillegg til båtene tilbyr vi også et utvalg av ekstrautstyr som vil forbedre din fiskeopplevelse uansett fiskestil. For deg som er interessert i predatorfiske, har vi spesialisert utstyr som gir deg den nødvendige styrken og holdbarheten for å håndtere kraftige rovfisker.

 

Utforsk vår kategoriside for Bellyboat- og pontongbåter, og oppdag en verden av muligheter for spennende fisketurer. Uansett om du er interessert i predatorfiske, haspelfiske eller fluefiske, har vi det rette utstyret for deg.

 

Klar til å ta fiskeopplevelsen din til nye høyder? Bestill i dag og forbered deg på uforglemmelige stunder på vannet! Utforsk nå og oppgrader din fiskeopplevelse med vårt utvalg av Bellybåter, pontongbåter, svømmeføtter, luftpumper og finn masse annet utstyr for fiske hos oss på Skitt Fiske.

 

Vi elsker smarte løsninger som gjør hverdagen innen fiske enda lettere, her er Belly- & pontongbåter det perfekte "fiskeverktøyet". Å dra med seg en stor kano på taket på bilen frem og tilbake er mye jobb og tar plass. 

 

En Bellybåt er både lettere en en kano, pakkes ned i en bag og blåses opp når du kommer frem til ønsket fiskeplass.

 

Bellybåten er først og fremst en genial oppfinnelse for de som elske rå fiske med flue, hvor du kan kaste så mye du orker uten og bli forstyrret av omgivelsene rundt deg. 

 

Bare se for deg at fisken ser en flue svømme fra land istedte for mot land, kan ikke tenke meg noe mere som trigger en sjøøret. 

 

Belly- & pontongbåter er enkle å manøvrere seg rundt i, de er stødige, funksjonelle og generelt gode å fiske ifra, man får et hav av ekstrautsyr som: gode svømeføtter, stangholder, bord, oppbevaringsbag, bærestropper, pumper, flytevest, El-pumper, ekkolodd og til å med feste til El-motor.  

 

Kjøper du en bellyboat med alt ekstrautstyr så blir prisen derretter, men man får noen rimelige men fortsatt gode modeller med akkurat det du trenger.

 

Dette er flotte startpakker som man etterhvert kan bygge på. Vi har samlet alle våre pakker og produkter på en siden for å gjøre din opplevelse enda bedre.

 

Les mer om Belly- & pontongbåter her...Vis mindre...

 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

Fish Cat 5 Max - Navy
5 799,-
Keeper Fins Svømmeføtter
799,-