679385

Umpqua Ullarhaus Whitey #2/#8

Ørret streamer

Varenr: 272385
109,-
FargevariantWhitey
Vis varianter som liste
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline Trutta Ullarhaus er en tandemflue/streamer laget med materialer og kroker av høy kvalitet. Krokene er koblet sammen med en wire av rustfritt stål.

 

Dette fluemønsteret er en variant av Kelly Galloups Boogie Man med en kuul vri på materialvalget. Hodet har en ullblanding fra Islandsk sau, Ullarhaus betyr rett og slett ullhode på islandsk. Vi har lagt til silikonbein for mer liv i flua, hodet har timeglassøyne av messing for å raskt bryte overflaten med 3D øyne påmontert. Total lengde på fluen er 85mm (3,4").

 

Ullarhaus Trutta #2/#8

Trutta har farger som minner mye om småøørret (derav navnet), den er også en fin ørekyte- og steinsmettimitasjon. Fargene i seg selv gir god synlighet i både klart og humusfarget vann. Artikulerte streamere som denne fluen er ganske tunge og voluminøse fluer som krever litt kraftigere utstyr for å være behagelig å kaste- og fiske med. Generelt så anbefaler vi stenger og liner i klasse 7 til dette fisket. Men du kan også bruke en kraftig 6er stang.

 

Ullarhaus Dark Lord #2/#8

Dark Lord fargekombinasjonen er en fin generell komposisjon som fungerer godt under fiske både på dag- og kveldstid. Svart gir god kontrast mot himmelen når det er dårligere lys. Fluen er en fin imitasjon av byttefisk som harr, sik, lagesild og steinsmett som lever på mørk elvebunn. Artikulerte streamere som denne fluen er ganske tunge og voluminøse fluer som krever litt kraftigere utstyr for å være behagelig å kaste- og fiske med. Generelt så anbefaler vi stenger og liner i klasse 7 til dette fisket. Men du kan også bruke en kraftig 6er stang

 

Ullarhaus Whitey #2/"8

Ullarhaus Whitey er en god, generell imitasjon av lysere byttefisk som sik, harr og lagesild. Grå og hvit i seg selv er meget gode farger på streamere og gir litt bedre kamuflasje i vannet enn mer fargesterke varianter. Et bra triks for å lure fisk som er treg er ofte at den ser fluen så seint som mulig slik at den får kort tid til å bestemme seg om den skal ta eller ikke. Artikulerte streamere som denne fluen er ganske tunge og voluminøse fluer som krever litt kraftigere utstyr for å være behagelig å kaste- og fiske med. Generelt så anbefaler vi stenger og liner i klasse 7 til dette fisket. Men du kan også bruke en kraftig 6er stang.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support