Savage Gear

PASSION DRIVER SAVAGE GEAR

Kjærligheten til moderne slukfiske er drivstoffet som driver vår lidenskap og innovasjon som går inn i hvert enkelt produkt i Savage Gear-serien! Det siste tiåret har vi vært heldige nok til å vinne din støtte og stadig voksende mengde sportsfiskere som bruker produktene våre med hell! Hver dag får vi rapporter og tilbakemeldinger fra dere, og mengden storfisk fanget med utstyr og sluk er utrolig motiverende for oss.

 

SUPERREALISTISKE SLUKKER OG INNOVASJON

Innovasjon har alltid vært en del av DNAet hos Savage Gear, og å skape realistiske sluk er noe av toppfiskemerket Savage Uten det ville det ikke vært der det er i dag. Hvert år forventer den å se fruktene av endeløse timer med arbeid sammen med sine kjerneleverandører. Sammen har vi designet produkter som overvinner problemer sportsfiskere i regionen møter under daglig fiske.

 

SAVAGE GEAR - DEL AV EN STOR FAMILIE AV FISKERMERKER

Svendsen Sport A/S er en ledende europeisk leverandør av sportsfiskeutstyr. Med hovedkontor nær København i Danmark innoverer, utvikler, markedsfører og selger vi produkter til et stort antall land i Europa, Asia, Australia, Amerika gjennom egne salgsselskaper og agenter. Våre mest populære merker er Savage Gear, DAM, Prologic, Quick, Okuma, Scierra, Water Wolf, IMAX, Ron Thompsom, MadCat, Effzett.

Savage Gear Tungsten EWG Ned Head
Velg
Fra 89,-
20+
Savage Gear SG2 Fast Game 2-delt Haspelstang
Velg
23%
Fra 849,-
1 099,-
14
Savage Gear Salt Round Snaps
Velg
39,-
20+
Savage Gear PRO Folding Net DLX
Velg
Fra 599,-
4
Savage Gear Ball Jighead 25pk
Velg
Fra 219,-
20+