211325 211325

Penn Proff 2-speed Havfiskesett 12-30lbs

7' Regiment XT 12-30lbs + snelle og line

Varenr: 173801
4 599,-
Ubekreftet 31.05.2023
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Penn Proff 2-speed Havfiskesett 12-30lbs Penn Fathom LD 2-speed er en råsterk snelle med ramme og gavler i aluminium og hoved drev i rustfritt stål. Spakbremsen gir full kontroll og med 2-speed funksjonen kan du gire ned innsveivingshastigheten ved kjøring av stor fisk.

 

Den robuste stangen, Penn Regiment XT 7 fot, er noe av det mest følsomme man kan bruke til aktivt havfiske. 300 m Fireline sørger for sikker krokning og berger storfangsten med sin ekstreme styrke.


 

Penn Regiment XT 7' 12-30lbs

Regiment er Penn's nye serie for kyst og havfiske. Med Regiment har Penn samlet flere modeller under samme serie. Her finnes det stenger for alt fra lett svabergfiske til tungt havfiske etter kveite og andre store arter. Her finner du blant annet den legendariske Seahawk XT med ny kosmetikk og spesialstenger for moderne kveitefiske.

 


Penn Fathom 25N Lever Drag 2-Speed

Havfiskesnelle


Penn® Fathom LD 2 Speed er en kompromissløs
snelle for det moderne havfiske. Denne kompakte snelleserien kommer med ramme og
gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål, som gir styrke og
stabilitet, samt lang levetid. Kommer med kraftig
knarr-funksjon.
 
Ramme og gavler i aluminium
Hoveddrev og pinjon
I rustfritt stål
Quick Shift 2-speed system
Fem rustfrie kulelager

 

Fireline Flame Green 0,25mm 300m

Verdens mest kjente og brukte superline!
 
Nye Fireline er "The Next Generation of Smooth Handling Superline" Fireline = Superline!
 
Begrepet "Superline" ble først brukt da multifilamentsenen Fireline ble introdusert i 1996 og det har siden vært verdens mest kjente og brukte superline helt siden!
 
Fireline er ikke en vanlig flettet sene og ikke en mono - Men en termisk smeltet Fireline som har endret fiske for alltid. Nå har vi kommet til neste generasjon av Fireline. Jevnere og tøffere enn noensinne med den samme kraftige styrken, jevn håndtering og rask-kastet slik du kjenner og elsker! Alle Fireline er pakket i moderne New style Berkley emballasje.
 
Du trodde kanskje at det ikke var mulig og forbedre FireLine. Men faktum er at en av verdens absolutte mest elskede fiskeliner nå er blitt enda bedre. Den kaster enda lengre og mykheten er forbedret, uten at den velkjente stumheten er endret. Direktekontakt er FireLines mellomnavn. FireLine er nesten usynlig i vannet og kommer i meget tynne dimensjoner. Dette gjør den til et krystallklart førstevalg for mange ørretfiskere, meitefiskere og vertikalfiskere.
 
I ny forpakning, men fremfor alt i delvis ny design. FireLine er mer slitesterk, smidigere og enda mer langkastet enn tidligere. Fargen og coatingen sitter enda bedre. Den direkte kontakten fra linens stumhet er fremdeles med. Uansett hvilke farge du foretrekker: FireLine er fremdeles en favoritt til alle typer fiske som jiggfiske, sluk og meite.
 
- Jevnere
- Lengere kast
- Forbedret fargeekthet
- Tøffere enn noen gang
- Moderne og sterkt forbedret "Se og ta på"-emballasje

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support