Havfiskesett

 

Se vårt utvalg av kraftige havfiskesett som er skreddersydd for deg som vil oppleve spennngen ved havfiske. Våre fiskesett for havfiske er satt sammen av robuste havfiskesneller og kraftige havfiskestenger, perfekte for bruk med kveitejigger, pilker, havfiskehekler med blekksprutgummimakk eller for å agne store kroker. Enten du er en erfaren fisker eller nybegynner, vil disse settene ta fiskeopplevelsen din til nye høyder - og store dyp.

 

Med våre havfiskesett trenger du ikke bekymre deg for manglende utstyr. Noen av settene våre kommer også med høykvalitets snøre, slik at du kan begynne å fiske med en gang. Andre sett inkluderer praktiske trekk eller transporttuber, som gjør det enkelt å ta med utstyret ditt på fisketurer.

 

Vi samarbeider med de største merkene i bransjen, inkludert Penn, Shimano, Abu Garcia, Lawson, og Okuma. Disse merkene er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, og deres havfiskesett er ingen unntak. Du kan stole på at du får kvalitetsprodukter som tåler tøffe forhold og gir deg muligheten til å fange kveite, skrei, stor torsk, sei, steinbit, uer og lange. Vi anbefaler at du ser på Fiskeskolen som har mange flotte videoer og masse gode produkttips.

 

Ta fatt på ditt neste havfiskeeventyr med et av våre kraftige havfiskesett - enten det er for skreifiske under det enestående Lofotfisket eller storseifiske på den utrolige Helgelandskysten. Opplev styrken og påliteligheten til våre havfiske produkter, og nyt de fantastiske fordelene de bringer til fiskeopplevelsen din. Gjør deg klar til å fange de største drømmefiskene  og skape minner som varer livet ut.

 

Bestill ditt havfiskesett i dag og sett seil mot uforglemmelige øyeblikk på havet.

 Bestselgere  i denne kategorien


 

 

Kinetic PowerCore CC Havfiskecombo
Velg
26%
Fra 669,-
899,-
100+