455087 455087 455087

Gäddbibeln

Bok av predatorfiskeren Tobias Fränstam

Varenr: 253387
349,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Gäddbibelen, av Tobias Fränstam og Johan Tell, er en veldig spennende bok på 300 sider fylt til randen med historier, dybdekunnskap, unike bilder, illustrasjoner, fremgansmetoder og oppskrifter. Her finner du alt du trenger å vite for å plutselig få det til å fungere. Perfekt for predatorfiskere!

 

Plutselig! Et par forsiktige drag før et voldsomt hugg som får hele stangen til å bøye seg og snellen får et utras den sjelden har vært med på. Har den gamle gjedda endelig slått til?

 

I regn og storm ved den ytterste havstripen, til solskinn og ro i småbåter langs en sivrygg står de der. Entusiaster i alle aldre. Kast etter kast i timevis i stillhet i håp om å fange Esox Lucius, kongen under overflaten. Gjedda lurer i sivet.

 

Gjeddebibelen er den første omfattende boken siden 70-tallet om gjedda. En komplett predator og gjeddeguide for enhver predatorfisker. Enten du er nybegynner eller veteran.

 

Her tar fiskeribiolog – og en av Sveriges største sportsfiskeprofiler – Tobias Fränstam oss med på en fantastisk reise under overflaten på jakt etter svar. Flokk eller territorium. Dyp eller grunt. Klart eller overskyet. Gjeddens sinn. Innsjø eller kystmiljø.

 

Gamle og nye fiskemetoder og redskaper finner du her. Miljøfaktorer som vær, vannstand, månefase, bananer i båten og gjeddas fiender behandles også.

 

I denne spennende 300-siders boken, fylt med historier, dyp kunnskap, unike bilder, illustrasjoner og oppskrifter, finner du alt du trenger for å få det til å skje plutselig.

 

Detaljerte fakta

Forfatter: Tobias Fränstam og Johan Tell

Design: Mikael Engblom

Forlag: Bokforlag Max Ström

Språk: svensk

Utgitt: oktober 2022

ISBN13: 9789171265722

Sider: 302

Format: Innbundet

Vekt: 1115 gram

Størrelse: 178 x 248 x 35 mm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support