338015

The Feather Bender's Flytying Techniques

Bok av Barry Ord Clarke

Varenr: 214564
349,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

En omfattende, godt illustrert guide til hvordan man bør binde populære ørretfluer.

Denne boken er rettet mot alle fluebindere, fra de med liten erfaring til de med mer avanserte ferdigheter. Forfatterens intensjon er å fokusere på visse viktige elementære teknikker, og deretter dele noen av hans favoritt samtidige vendinger på gamle, velprøvde teknikker. Mange av fluene i denne boka er basert på hans egne teknikker og mønstre, de som han har utviklet i mer enn 35 år med binding.
 
Boken er delt opp i seksjoner for å gi leserne muligheten til enkelt å finne mønsteret eller teknikken de leter etter. Mønstre er ikke gruppert alfabetisk, men etter teknikk. For eksempel er det en egen seksjon om tørrfluekategorien som demonstrerer en bestemt tørrfluestil eller -teknikk og mestring på bruk av hjortehår, parachute, CDC, og så videre.
 
Hvis du er ganske ny på fluebinding, så vil åpningskapitlene om materialer og spesielle teknikker og triks gjøre deg kjent med det grunnleggende og hjelpe deg i gang. Erfarne fluebindere vil på samme måte finne informasjon her for å hjelpe dem med å heve bindingsferdighetene til et helt nytt nivå.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support