671180 671180 671180 671180

Marttiini Condor Filleting Knife 4"

10cm blad

Varenr: 270338
279,-Kampanjepris
399,-Ordinær pris
-+
10 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Den patenterte designen av Condor-serien, med det teksturerte gummihåndtaket og fingerbeskytteren, sikrer et fast grep om kniven selv under vanskelige forhold. Den fleksible og ekstremt skarpe rustfrie stålkniven sikrer rene fileter. Denne størrelsen på bladet er best egnet for behandling av små fisk. Filetkniven leveres med et svart læretui.

 

  • Bladlengde 4": 10 cm
  • Total lengde 4": 20 cm
  • Bladmateriale: Rustfritt stål
  • Håndtaksmateriale: Gummi Etuimateriale: Lær

 

Rustfritt kromstål

Marttiini bruker rustfritt stål som er enkelt å vedlikeholde som bladmaterial. Et rustfritt stålblad forblir skarpt lenge. Krom utgjør 13% av stålblandingen, og hardheten til blandingen er 53-54 Rockwell-enheter (HRC). En diamantsliper anbefales for å slipe kromstål.

 

Gummiblanding

Gummi er ekstremt godt egnet som materiale for knivhåndtak. Et ergonomisk formet gummihåndtak kan vaskes i vaskemaskin, er lett å vedlikeholde, hygienisk og trygt. Et gummihåndtak føles behagelig varmt å ta på selv under utendørsforhold, for eksempel i frost eller vått vær. Den runde delen av håndtaket og fingerbeskytteren garanterer et sikkert og fast grep for kniver i Condor-serien.

 

Læretui

Marttiini-knivenes læretui er laget med enten vegetabilsk eller kromgarvet oksehud. Læret kjøpes fra både Europa og Sør-Amerika. Etuiene er laget med både farget og naturlig farget lær.

 

Knivetuier er fortsatt laget mest for hånd. Hvert etui må være akkurat riktig størrelse og form, slik at det danner et passende par med kniven. En del av læret klippes med en modelljern, og sømmene festes med lim før de sys. De fleste etuiene har en plastbit inni som støtter det og beskytter bladet.

 

Trykket på etuiet er enten laget på klippsnittet eller det ferdige etuiet. Nitter, og i noen tilfeller en bronsekrage, styrker og pynter etuiet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support