447773 447773

Fladen Julekalender Deluxe

Adventskalender med 24 luker til fiskere

Varenr: 250949
749,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Fladen Julekalender Deluxe en bestselgende adventskalender fra Fladen nå i Deluxe versjon!

 

For fiskeentusiasten er dette den perfekte julekalenderen.

 

Adventskalenderen passer allroundfiskeren perfekt, med utstyr til ørret, laks, sjøørret, lyr, torsk, gjedde og abbor mm som man hver dag kan fylle skrinet opp med.

 

Enten du vil glede deg selv eller gi en nyttig gave til en fiskevenn, er det 24 spennende fiske-overraskelser som venter bak lukene for nedtellingen til julaften.

 

Fladens julekalendere oppdateres med nytt innhold til hver jul

 

Innholdet i kalenderen er blant annet

  • Spinnere
  • Wobbler
  • Sluker
  • Jigger
  • Kroker
  • Swivler
  • Splittringer
  • m.m.

 

Julekalendere og adventskalendere er den perfekte nedtellingen til julaften

En julekalender eller adventskalender som mange kaller det, er en perfekt og unik måte å telle ned til den store gavedagen. Spesielt for de av oss som forventer at det ligger store mengder nyttig sportsfiskeutstyr under juletreet. Kjøp kalender nå og vær sikker på å ha adventskalenderen på plass til nedtellingen starter.

 

Disse kalenderene lar deg slippe unna julekalendere med dårlige sjokolader og enkle plastleker som ingen bruker. Fyll på med nyttig og kjekt fiskeutstyr som passer enhver sportsfisker. Perfekt for kropp og sjel - nyttig å ha med ut på neste fisketur.

 

Gi alle sportsfiskere en meningsfull førjulstid med en ekte adventskalender som lader opp til høytidens festmåltider og kanskje kan fjerne litt av førjultidens stress. Tenk så moro å starte dagen med en gave som passer perfekt.

 

24 overraskelser til en nær og kjær som fortjener det, eller som en liten opptur for deg selv hver dag - valget er ditt.

 

Hos oss finner du julekalendere som treffer i hjertet på sportsfiskere, uansett alder og kjønn. Det er bare å velge om det skal være til predatorfiskeren, sjøørretfiskeren eller hobbyfiskeren.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support